Xebec'in kılıç tekniği diyorlar :F
Meyve cikacagini zannetmiyorum ama olsa guzel olurdu bence. My hero academia’da Baku vardi ter bezleriyle bomba benzeri ataklar yapiyordu bunda da ciksa iyi olurKılıç tekniğine bakarsak teke tekte Mihawk alır gibi. Kesin yorum için bölümü bekleyeyim. Xebec reisin kılıçtan başka özellikleri de çıkmalı.![]()
Doğru valla ben hiç garp ve roger böyle rage mod dövüştüklerini görmedim daha çok güle oynaya sakin sakin dövüşüyorlar.Garp - Xebec ve Roger bence aynı güçteler ama durum daha çok karakterin hırsına bağlı örneğin Garp ve Roger Xebec'e göre bence bir tık daha sakin savaşıyorlardır Xebec tamamen yok etme öldürme üzerine savaşırken Garp ve Roger özellikle bir birleri ile yenmek ve zevk için savaşıyorlardır diye düşünüyorum. Bunların dışın da kalan karakterler Wb - Kaido - BM vs evet güçlüler ama bu 3 karakterin seviyesin de olduklarını sanmıyorum Belki Wb olabilir o da işte karaktere biçilen önemden kaynaklı olabilir. Imu'yu daha görmediğimiz için nasıl bir şey çıkacağını bilemiyorum.
Mihawk'ta kılıçtan başka bi şey çıkmadı ki.Kılıç tekniğine bakarsak teke tekte Mihawk alır gibi. Kesin yorum için bölümü bekleyeyim. Xebec reisin kılıçtan başka özellikleri de çıkmalı.![]()
Meyve cikacagini zannetmiyorum ama olsa guzel olurdu bence. My hero academia’da Baku vardi ter bezleriyle bomba benzeri ataklar yapiyordu bunda da ciksa iyi olur
Valla bana Roger bile Mihawk'ı alamaz gibi geliyor. Alacaksa yeni tür Haki kullanımları, meyveler çıkmalı. Olay kılıç tekniğiyse, silahlanma hakisiyse zaten Mihawk en üst levelde. Gelişmiş kral haki ile farkı koymuş olabilirler, tabii fark varsa.Mihawk'ta kılıçtan başka bi şey çıkmadı ki.
Xebec, Linlin stili daha çok hoşuma gidiyor. Delici saldırılar.
Kılıç ustası muhabbeti askıda kalacak gibi. Oda kafasında net bir tanıma oturtamadı hatta kara kılıcı da havada bırakacak.Valla bana Roger bile Mihawk'ı alamaz gibi geliyor. Alacaksa yeni tür Haki kullanımları, meyveler çıkmalı. Olay kılıç tekniğiyse, silahlanma hakisiyse zaten Mihawk en üst levelde. Gelişmiş kral haki ile farkı koymuş olabilirler, tabii fark varsa.
Xebec'in Raftel'e gitmiş olma ihtimali var mı acaba, yoksa bu kadar rahat gir-çık yapıp onla beraber muhabbet çevirecek kadar bir adam yani kim bu.Sabo ve bu durum farklı. Xebec Amiral öldürerek ortama girmiş. Anlatılana göre vura vura kıra kıra ilerlemiş ve bunu tek başına yapmış gibi görünüyor. Sabo şans eseri görmemesi veren bir şey görmüş, Xebec direkt görüşmeye gitmiş.