Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp - Xebec ve Roger bence aynı güçteler ama durum daha çok karakterin hırsına bağlı örneğin Garp ve Roger Xebec'e göre bence bir tık daha sakin savaşıyorlardır Xebec tamamen yok etme öldürme üzerine savaşırken Garp ve Roger özellikle bir birleri ile yenmek ve zevk için savaşıyorlardır diye düşünüyorum. Bunların dışın da kalan karakterler Wb - Kaido - BM vs evet güçlüler ama bu 3 karakterin seviyesin de olduklarını sanmıyorum Belki Wb olabilir o da işte karaktere biçilen önemden kaynaklı olabilir. Imu'yu daha görmediğimiz için nasıl bir şey çıkacağını bilemiyorum.

Xebec resmen hükümetin kalbini basmış, kapıdaki köpeği (amiral) öldürmüş, orada olanlara "sahibizle konuşmaya geldim" deyip hasbelkader görenlerin bile anında idam edildiği İmu ile görüşmüş, sonra da oradan ayrılıp işine gücüne bakmış.

Bu adamda Tanrı Vadisi'nde "ben tek, siz hepiniz" diyecek potansiyel var. O aura buram buram yayılıyor.

Şu an Joy Boy gelse ve Gaban ile kılıç tokuştursa gök yarılır. Kral hakili karakterlerin kendi gibileriyle karşılaşmalarının sonucu bu. Harald'ı yonko üstü yapmaz ama zirve diye niteleyebildiğimiz karakterlerin yanında yer alır. Kimiyle denktir kiminin altındadır.
Loki de benzer çıkacaktır. Bence ikisi de Shanks altı ama Gaban üstü, bu da Xebec'in etkilenmesi için yeterlidir.

Xebec resmen hükümetin kalbini basmış, kapıdaki köpeği (amiral) öldürmüş, orada olanlara "sahibizle konuşmaya geldim" deyip hasbelkader görenlerin bile anında idam edildiği İmu ile görüşmüş, sonra da oradan ayrılıp işine gücüne bakmış.

Bu adamda Tanrı Vadisi'nde "ben tek, siz hepiniz" diyecek potansiyel var. O aura buram buram yayılıyor.
Reis şu da var tamam sabo amiral öldürmedi ama sonuç da sabo da imuyu gördü odaya girdi oradan sağ salim çıktı saldırı falan yaptı adam kurtardı.

Reis şu da var tamam sabo amiral öldürmedi ama sonuç da sabo da imuyu gördü odaya girdi oradan sağ salim çıktı saldırı falan yaptı adam kurtardı.
Sabo ve bu durum farklı. Xebec Amiral öldürerek ortama girmiş. Anlatılana göre vura vura kıra kıra ilerlemiş ve bunu tek başına yapmış gibi görünüyor. Sabo şans eseri görmemesi veren bir şey görmüş, Xebec direkt görüşmeye gitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık