Orda yanlış hatırlamıyorsam Brook’un gölgesi olduğu için onun tekniklerini kullanıyordu. Hatta Brook “Ben bu atakları bu kadar güçlü kullanamıyorum” diyordu.Ryuma'da bu tarz savaşmıyor muydu?
Zombi Ryuma atakları da bu tarz patlayıcı etki yapıyordu sanki duvarda?
Xebec bile geri adım attıysa bu imu sıkıntı demektir.Bu Imu nasıl bir şeyse Xebec'in bile maçası yememiş dalmaya.
orada avantaj imu'da ona rağmen xebec reyizin suyuna gitmiş gibi görünüyor.Bu Imu nasıl bir şeyse Xebec'in bile maçası yememiş dalmaya.
Reis şeyi merak ettim imu neden kendinden bahsederken üçüncü şahıs gibi bahsediyor uzun zaman oldu hatırlayamadım sen bilirsin.Luffy reyize fena yazdı bölüm. Rocks IMU karşısında ezilmiş gibi duruyor.
Xebec demediler çünkü oda xebec diye birini yazmamisti ya da utanc ve ihanetin ağırlığından demiyorlar.Roger'ı silememisler işte. Adam her yere imzasını bırakıp gitti. Roger teslim olmasa yakalama da yakalayamazdılar. Adam nasıl etki bıraktıysa soyunun peşine düşmüşler. Xebec'in soyunun peşine düşmüş gibi değiller.
Kaido ölürken Roger, BM ölürken Roger, WB ölürken Roger diyor. Shanks Dof Dragon Moriah Mihawk ve diğerleri adamın idamindan ayrı birer ders alıyorlar. Xebec'in böyle bir etkisi yok.
Bir sebep gösterilmedi onun için.Reis şeyi merak ettim imu neden kendinden bahsederken üçüncü şahıs gibi bahsediyor uzun zaman oldu hatırlayamadım sen bilirsin.
Goroseinin geleceğini anlamıştır. Oradan sağ çıkamaz. Gunko herkesi bir anda ışınlar oraya.Bu Imu nasıl bir şeyse Xebec'in bile maçası yememiş dalmaya.