Adam amiral öldürmüş bakın yenmemiş direk öldürmüş. daha ötesi yok valla. 

Kutsal şövalyede öldürmesini de beklerdim kendisindenAdam amiral öldürmüş bakın yenmemiş direk öldürmüş. daha ötesi yok valla.![]()
Bağlamazsa zaten tuhaf olur. Nami'nin belmere tarafından kurtarılması olayı tamamı şüpheli ve Nami'nin havayı tahmin etme gibi gizemli bir gücü var. Op ta böyle bir güç varsa ilah bir yere bağlanıyor. Özel bir ırktan çıkarsa şaşırmayın.Gibi'deki sahne geldi aklıma. "İlkkan senin ben geçmişini..."
Daha Nami var. Onu nereye bağlayacak acaba ?
Beyaz Sakal, Garp, Sengoku falan karşısında Teach meyvesini kullanmıştı. Karanlık meyvesi Xebec olsaydı, bence söylerlerdi diye düşünüyorum. Sonuçta, güçsüz birinden bahsetmeyeceklerdi. Xebec'in meyvesi sende ne arıyor falan derlerdi diye düşünüyorum.O zaman önceki karanlık meyvesi kullanıcısı xebec mi acaba? Bu da kesin gibi sanki
Engin D. Duru’nun yorumunu görmek lazım.Yok artık. Biri Rocks biri Marshall, hiç beklemediğim bi akrabalık çıktı.
Bu arada tıpkı Shanks'ın Ryokugyu'yu wifi haki ile caydırdığı bölüm gibi Amiral Lobisine büyük bir darbe geliyor galiba.
SBS’de açıkladı onu. Zoro, Shimotsuki Ushimaru’nun kız kardeşinin torunu.Bir çiftçi çocuğu Zoro kaldı seride. Oda'nın, geçmişini umursamadığı tek karakter.
Demezlerdi emin ol. Nika meyvesinden bile kimse bahsetmedi bu zamana kadar. Bilgi konusunda herkes mesele açığa çıkınca konuşuyor. Brook mesela adam kim bilir neler biliyor ama ne konuştuğu var ne bir şey açıkladığı. One piece bulununca aa demek buymuş , burasıymış derse gram şaşırmam. Teach-Xebec muhabbeti hep vardıda şimdi kesinliğe kavuştu. Sürpriz olmadı aslında biraz.Beyaz Sakal, Garp, Sengoku falan karşısında Teach meyvesini kullanmıştı. Karanlık meyvesi Xebec olsaydı, bence söylerlerdi diye düşünüyorum. Sonuçta, güçsüz birinden bahsetmeyeceklerdi. Xebec'in meyvesi sende ne arıyor falan derlerdi diye düşünüyorum.