Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki gen takıntısı çok garip geliyor. Güçlü genlerin çocuklarının da güçlü olmasında ne gibi bir anormallik var? Zaten olması gereken budur ne istiyorsubuz Xebecin oğlu sülük gibi bir şey mi çıkmalıydı? Karasakal WB'nin tayfasına katılmış yıllarca plan yapmış karanlık meyvesi için tayfasına ihanet etmiş vs. adam elde ettiği her şeye emek vermiş şimdi babası Xebec diye torpilli olmuyor. Serinin ana sac ayaklarından birisi gen aktarımının dik alası olan "D. soyu" kavramıyken babası köylü olmayan herkese çamur atmaktan vazgeçin.

Gibi'deki sahne geldi aklıma. "İlkkan senin ben geçmişini..." :hhh:

Daha Nami var. Onu nereye bağlayacak acaba ?
Bağlamazsa zaten tuhaf olur. Nami'nin belmere tarafından kurtarılması olayı tamamı şüpheli ve Nami'nin havayı tahmin etme gibi gizemli bir gücü var. Op ta böyle bir güç varsa ilah bir yere bağlanıyor. Özel bir ırktan çıkarsa şaşırmayın.

O zaman önceki karanlık meyvesi kullanıcısı xebec mi acaba? Bu da kesin gibi sanki
Beyaz Sakal, Garp, Sengoku falan karşısında Teach meyvesini kullanmıştı. Karanlık meyvesi Xebec olsaydı, bence söylerlerdi diye düşünüyorum. Sonuçta, güçsüz birinden bahsetmeyeceklerdi. Xebec'in meyvesi sende ne arıyor falan derlerdi diye düşünüyorum.

Xebec'in, Teach'in babası olması haberine hiç tepki vermedim. OP evreninde 10-15 karakter varmış, başka da yokmuş dedirtti bana ama Galeyla olayına şaşırdım ve hoşuma gitti. Ek olarak; hikaye konusu nerede tıkansa hep aynı şey oluyor. Bizim kötü karakter, amiral tokatlıyor. Xebec'i biz, kutsal ejderlere saldırırken falan tanımadık mı, keşke amiral yerine kutsal şovalye öldürseymiş.

Beyaz Sakal, Garp, Sengoku falan karşısında Teach meyvesini kullanmıştı. Karanlık meyvesi Xebec olsaydı, bence söylerlerdi diye düşünüyorum. Sonuçta, güçsüz birinden bahsetmeyeceklerdi. Xebec'in meyvesi sende ne arıyor falan derlerdi diye düşünüyorum.
Demezlerdi emin ol. Nika meyvesinden bile kimse bahsetmedi bu zamana kadar. Bilgi konusunda herkes mesele açığa çıkınca konuşuyor. Brook mesela adam kim bilir neler biliyor ama ne konuştuğu var ne bir şey açıkladığı. One piece bulununca aa demek buymuş , burasıymış derse gram şaşırmam. Teach-Xebec muhabbeti hep vardıda şimdi kesinliğe kavuştu. Sürpriz olmadı aslında biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık