Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec'in saç iki farklı renkmiş bu da cift kişilikli olduğuna gönderme olabilir, karasakalın babası olması beklenen bir konuydu ikisi de baccanear ırkı diye düşünüyorum.

Tek bölümde Loki gündemini değiştirdi. Karasakal>Ace ise Xebec>Roger ya
Cobby > Ace , o ustasının fedarkarrlığını boşa çıkarmadı.

Bütün önemli karakterler birbiriyle ilişkili çıkıyor. Evrenin genişliği her geçen sayıda daralıyor ve basitleşiyor.
Olması gereken oluyor manga okuyoruz roman değil. Manganın orta hal koşullarında olan bir şey akrabacılık, klancılık. Bu 7, 9 karakterin farklı noktalardan başladığı ve karakterlerin belli bölümlerde birleşip ayrıldığı sayısız bakış açısıyla yazılan bir eser değil. Dümdüz bir manga. Zaten mangaların çoğu düz. O görsel roman kökenli eserler daha grift işleniyor başta Baccano derim.

Ben Sabaody sonrası karakterler yeni dünyada gösterilince bu supernovalardan her birinden birer ciltlik falan hikaye çıkacak sanmıştım. Belki spin off lar falan gelecek diye düşünmüştüm güncel okurken. Adam senelerce tek panel tek panel işledi bunları. Sonra belli arclarda da kurbanlık olarak kullandı. En fazla Law ve Bonney işlendi işte. Ama başta bakıyorsun bir anda evren ne kadar genişliyor bir dolu karakter geçmiş belli yollardan ne hikayeler yaşandı ne hikayeler okuyacağız bunlar nereye gidecek falan diyorsun en azından ben öyle demiştim :D Meğer Oda nın umrunda değilmiş editör hareket olsun biraz karakter mi bassak bu arc demiş ortaya karışık atmış. İnanılmaz tasarımlar inanılmaz tipler baya kum torbası olarak kullanıldı geçildi.

Siz bu seriden çok fazla şey bekliyorsunuz ama bu düz Shonen manga. Sadece klişelerini uzun süre güzel gizledi çünkü çok uzun ve bir dolu gizem var. Sana bir dolu başka şey düşündürtüyor. Ama son arclara geldik bak Dragon Ball gibi Naruto gibi uzaylılara bağlayacağız. :D O kadar da özel bir şey yokmuş hani.

Ben 12 yaşımda başladım bu seriye yakında 32 olacağım 5 sene evvel baya umutluydum serinin sonunun işlenişyle ilgili, ama bu adam Whole Cake i Wano yu öyle bir sündürdü ki öyle don lastiği kıvamına getirdi ki seri iki arctır paldır küldür gidiyor şu saatten sonra Teach in kız kardeşi Luffy nin anası bile çıkabilir

Roger'ın tayfa üyeleri Ace ölürken şarap yudumluyordu kısmı için konuşucam:
Ağa sizi anlamıyorum . Roger korsanları niye Ace'i kurtarmaya gitsinmAdamlar emekli ,birkaç ömürleri kalmış kişiler ve siz onlara 1.dünya savaşına girmesini istiyorsunuz.Rayleigh bile Law'ın az daha yendiği Karasakal'ı yenme imkanım yok diyor.Lütfen biraz anlayış gösterelim.
Roger tayfası niye Acei kurtarsın, kaptanın oğlu olduğu için olabilir mi ?

Kuma, Ivankov, Inazuma kaç kere Luffyi kurtardılar, niye, Dragonun oğlu diye. Hadi Kumayı sayma, o Nikayı biliyordu belki Nika için de kurtarmiş olabilir ama esas Dragonun oğlu diye kurtardılar.

Ray Hancocku kurtarmak için BB ile yüzleşiyor, Luffyleri kurtarmak için Kizaru ile yüzleşiyor, Acei kurtarmaya çalışmaması kesinlikle eksi yazar.

Hadi de ki savaşa gitmesinler, Acein ilk yakalandığında IDyi de basabilirlerdi, WBden bekliyorlardı ID basmayı Lordluğu kullanarak Luffy ve BB bastı, balon kaplama ustası olan Ray aynı WBnin IDye çıkması gibi Roger korsanlarını toplayıp hayde hayde basabilirdi IDyi.

E. Odanın sıvaması diyeni anlarım ancak aksi halde Ray ne yapsin, niye kurtarmaya çalişsın düşüncesini mantıkli bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık