Aralarındaki tek bağlantı hepsinin D olması. Xebec parladığı sıralarda Roger daha çaylak, Garp da yeni yükselen bir Denizci askeriydi.Kaptan bir sorum olacak sence Xebec.Roger.Garp arasında bir paralelik çıkar mı
Aralarındaki tek bağlantı hepsinin D olması. Xebec parladığı sıralarda Roger daha çaylak, Garp da yeni yükselen bir Denizci askeriydi.Kaptan bir sorum olacak sence Xebec.Roger.Garp arasında bir paralelik çıkar mı
Hem karanlık meyvesi hem vücudundaki anormallikler.teach in 2.ci meyve yeme olayı meyvesinden kaynaklı büyük ihtimal.meyvenin gücünü çekiyor.Tuttuğu kişinin meyve gücünün iptal olmasıda bu nedenle.Meyve sahibi yaşadığı için kurtulduğu anda tekrar sahibine dönüyor.Wb öldüğünden dolayı geri dönemeden bb alıyor.Bb almasa zaten tekrar meyve olarak geri dönecekti.
Aslında hem söyleyip, hemde parmakları ile göstermesi gereksiz gibi, görürüz yakında.Aynı kısımda "iki sorum var" diyor. El hareketini ona istinaden yapmış da olabilir.
Çeviri doğruysa Marco karanlık meyvesine değil de, anormal vücuduna bağlıyor gibi...teach in 2.ci meyve yeme olayı meyvesinden kaynaklı büyük ihtimal.meyvenin gücünü çekiyor.Tuttuğu kişinin meyve gücünün iptal olmasıda bu nedenle.Meyve sahibi yaşadığı için kurtulduğu anda tekrar sahibine dönüyor.Wb öldüğünden dolayı geri dönemeden bb alıyor.Bb almasa zaten tekrar meyve olarak geri dönecekti.
Ben de tam bunu diyecektim. Vucudu ile ilgili bi durum olmasa yami yami no mi'nin gucu mu bu derdi bence. Zaten kucuklukten Oden flashbacklerinde de Buggy kendisinin hic uyumadigini ve gucu dusmeden savastigini belirtiyordu sanki. Yami yami no mi kesinlikle beklemeye degecek bir ozelligi vardir ama 2 meyveye olanak mi sagliyor pek emin degilim.Çeviri doğruysa Marco karanlık meyvesine değil de, anormal vücuduna bağlıyor gibi...
![]()
İşte, Yami Yami'nin de tüm gücünü bilmiyoruz. Uyanış, belki Tanrı modu (Karanlık Tanrısı)? Vücut anormal olduğu için uyanış kolay olmuş olabilir. Her şeyi kara delik gibi çektiği için Gura Gura'yıda çekmiştir. Tabii, anormal vücudu sayesinde ikisini birden kullanabiliyordur. Yani yami yami sadece çekme işini de yapmış olabilir.Ben de tam bunu diyecektim. Vucudu ile ilgili bi durum olmasa yami yami no mi'nin gucu mu bu derdi bence. Zaten kucuklukten Oden flashbacklerinde de Buggy kendisinin hic uyumadigini ve gucu dusmeden savastigini belirtiyordu sanki. Yami yami no mi kesinlikle beklemeye degecek bir ozelligi vardir ama 2 meyveye olanak mi sagliyor pek emin degilim.
Tam bunu soracaktim @Smoker 'a. Mesaj sonradan editlenmis o yuzden benim dedigim bi tik ayrilmis olduİşte, Yami Yami'nin de tüm gücünü bilmiyoruz. Uyanış, belki Tanrı modu (Karanlık Tanrısı)? Vücut anormal olduğu için uyanış kolay olmuş olabilir.
Aslında hem söyleyip, hemde parmakları ile göstermesi gereksiz gibi, görürüz yakında.