Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 119 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    130
Genel olarak adamın anlattıkları akla yatkın şeyler. Anlatıya göre;

Xebec, Operasyon Meyvesi'nin önceki kullanıcılarından biri. Tanrı Vadisi'ne gitmeden önce kalbini söküp oğlu Teach'e takıyor. Tanrı Vadisi'nde kendisi ölmüş olsa da, kalbi Teach'in içinde yaşamaya devam ediyor. Bu yüzden Teach iki kişilikli oluyor. Kendisi uyuduğunda Xebec uyanıyor ve böylece hiç uyumayan biri oluyor. Aynı şekilde tek bedende iki farklı ruh olduğunda Teach'in iki meyve yemesi de mümkün oluyor. Luffy'nin Jaya'dayken Teach için "o değil, onlar" demesinin nedeni de Teach'in içindeki Xebec'i görebilmesi.
Teach şeytan meyvesi kitabını okumuştu. Law'la da kapıştı ve meyvesi hakkında biraz bilgisi vardı. Bu tarz ayrıntılara hakim olsa gerek. Tarihlere de bakmak lazım. Teache ameliyat yapıldığında bundan haberdar mıydı, yoksa bir bebek miydi..

Teoriyi yazan ben değilim, anlatan kişi de bu konuda detaya inmemiş. Teknik olarak senin dediğin gibi kalbin de Operasyon Meyvesi'nin gücüne sahip olması gerekirdi. Teorinin tutmayacağının en büyük işareti Teach'in meyvenin gücünü gördüğünde abartılı bir tepki vermemesi. Hatta bir tekniğini gördüğünde "meyvenin bunu yapabileceğini bilmiyordum" diyor.

Bir kısım "Xebec'in meyvesi Karanlık Meyvesi'ydi, Teach o yüzden peşine düştü", diğer kısım da Xebec'in hareketinden dolayı "Operasyon Meyvesi yemiş demek ki" diyor. Ya Xebec bu iki meyvenin gücüne sahipti, ya ikisi de sahip değildi ya da bir kısım fena patlayacak.
Bence iki kısım da patlayacak.
Xebec'in el hareketinin orada söyledikleriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Zaten sadece yüzüne baktığımızda bile jest ve mimiklerini oldukça etkili kullandığını söyleyebiliriz. :D
WB karanlık meyvesi kullanıcısına kalan son gücüyle deprem yumruğu vurmaya çalışıyor. Yıllarca yanında takıldığı adamın gücünden haberi mi yoktu ?

Bence iki kısım da patlayacak.
Xebec'in el hareketinin orada söyledikleriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Zaten sadece yüzüne baktığımızda bile jest ve mimiklerini oldukça etkili kullandığını söyleyebiliriz. :D
WB karanlık meyvesi kullanıcısına kalan son gücüyle deprem yumruğu vurmaya çalışıyor. Yıllarca yanında takıldığı adamın gücünden haberi mi yoktu ?
Oluk oluk kan akıyor Karasakaldan sakat kalmayı bırak yara da kalmıyor saçmalık bir de silahlanma niye kullanmıyor bu manyak yara almaz en azından.

Vaybe eskiden olsa Xebec kaçıncı bölümde dönecek diye ebced hesabı bölüm sayısı felan bulunurdu burda şimdi millet Xebec öldü zannedip meyvesini arıyor... Lurking Legend olduğu bu kadar barizken bunun hiç konuşulmaması ve Xebecin öldüğüne inanılması gerçekten üzücü

yalnız rocksun eski gomu gomu kullanıcısı olduğunu öğrensek güzel olurdu fena gülerdim bölüme düşünsene garp luffye her baktığında rocksu hatırlıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık