Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 119 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    130
Whitebeard farkedemedi mi acaba Luffy'nin BB'de farkettiği şeyi? :/
Farkettiği için mi aldı yoksa vefa borcu olarak.
Böyle bir şey çıkarsa umarım Oda bu detayları da açıklar.
Teach'in tayfaya alındığı kısım retcon yemezse en başta Teach'in kim olduğunu anlamadığı açıkça belli oluyor. 20 sene tayfasında kalmış, o sürede anlamış mıdır, onu bilemem. Fakat anlamış ise Marineford'daki kapışmaları sırasında bundan bahsetmemesi çok garip durur. Bulunduğu seviyeden dolayı 20 senede anlamaması da karakterin kudretine gölge düşürür, sonuçta bu adam Ace'in aslında Roger'ın oğlu olduğunu anlayabilmişti. Tüm bunlardan dolayı Xebec'in sonradan seriye dahil edildiği sonucuna ulaşabiliriz.

Teach'in tayfaya alındığı kısım retcon yemezse en başta Teach'in kim olduğunu anlamadığı açıkça belli oluyor. 20 sene tayfasında kalmış, o sürede anlamış mıdır, onu bilemem. Fakat anlamış ise Marineford'daki kapışmaları sırasında bundan bahsetmemesi çok garip durur. Bulunduğu seviyeden dolayı 20 senede anlamaması da karakterin kudretine gölge düşürür, sonuçta bu adam Ace'in aslında Roger'ın oğlu olduğunu anlayabilmişti. Tüm bunlardan dolayı Xebec'in sonradan seriye dahil edildiği sonucuna ulaşabiliriz.
Bahsi geçen teorinin tutmaması hepimizin hayrına olacak o zaman. Umarım şu eski teorilerdeki birden fazla kalbi olan mitolojik yaratıkların meyvesinden yediği için birden fazla meyve yiyebilmiştir. Bu yeni teoriler tamamen tutarsızlık üstüne tutarsızlık getirecek.

Varsayalım ki böyle bir şeyse eğer ölümsüzlük değil de Dof'un aslında bahsettiği kişilik nakli olabilir mi bu ?
O dediğin kısmı hatırlayamadım, ama Doflamingo'nun dediğine göre Operasyon Meyvesi'nin Kalıcı Gençlik Ameliyatı gücüyle Kutsal Ejderler'in ulusal hazinesi birleştiğinde dünyaya hükmetme gücü de elde edilebiliyormuş. Bu bağlamda Imu aslında Operasyon Meyvesi sayesinde ölümsüzlük kazanmış olabilir. Ki zaten teorilerden biri bu yönde.

Genel olarak adamın anlattıkları akla yatkın şeyler. Anlatıya göre;

Xebec, Operasyon Meyvesi'nin önceki kullanıcılarından biri. Tanrı Vadisi'ne gitmeden önce kalbini söküp oğlu Teach'e takıyor. Tanrı Vadisi'nde kendisi ölmüş olsa da, kalbi Teach'in içinde yaşamaya devam ediyor. Bu yüzden Teach iki kişilikli oluyor. Kendisi uyuduğunda Xebec uyanıyor ve böylece hiç uyumayan biri oluyor. Aynı şekilde tek bedende iki farklı ruh olduğunda Teach'in iki meyve yemesi de mümkün oluyor. Luffy'nin Jaya'dayken Teach için "o değil, onlar" demesinin nedeni de Teach'in içindeki Xebec'i görebilmesi.
Ama Xebec, yani ruhlardan bir tanesi, zaten operasyon meyvesini yemiş oluyor. Meyvelerden biri operasyon meyvesi olmadığı sürece iki meyve kullanımını açıklamaz ki bu durum.
Meyveli olduğundan da bahsetmedi ki Kaido olsa bahsederdi bence
Meyvesiz de güçlü olunabileceğinin konusu açıldı ya, meyvesiz olsa yeri gelmişken söyleyebilirdi diye dedim.

Bahsi geçen teorinin tutmaması hepimizin hayrına olacak o zaman. Umarım şu eski teorilerdeki birden fazla kalbi olan mitolojik yaratıkların meyvesinden yediği için birden fazla meyve yiyebilmiştir. Bu yeni teoriler tamamen tutarsızlık üstüne tutarsızlık getirecek.
Bu teorinin tutacağına ihtimal vermiyorum, çünkü hikaye birçok noktadan feci şekilde cortlar. Birden fazla meyve yiyebilme olayını ben zamanında Karanlık Meyvesi'nin gücüyle başka bir Şeytan Meyvesi ruhunu hapsetmesine bağlamıştım. Meyvenin ruhunu aldığı için doğrudan yemiş olmuyor, bu sayede iki meyve kullanabiliyor vs.

• Like
Tepkiler: Sid
Ama Xebex, yani ruhlardan bir tanesi, zaten operasyon meyvesini yemiş oluyor. Meyvelerden biri operasyon meyvesi olmadığı sürece iki meyve kullanımını açıklamaz ki bu durum.

Meyvesiz de güçlü olunabileceğinin konusu açıldı ya, meyvesiz olsa yeri gelmişken söyleyebilirdi diye dedim.
Teoriyi yazan ben değilim, anlatan kişi de bu konuda detaya inmemiş. Teknik olarak senin dediğin gibi kalbin de Operasyon Meyvesi'nin gücüne sahip olması gerekirdi. Teorinin tutmayacağının en büyük işareti Teach'in meyvenin gücünü gördüğünde abartılı bir tepki vermemesi. Hatta bir tekniğini gördüğünde "meyvenin bunu yapabileceğini bilmiyordum" diyor.

Bir kısım "Xebec'in meyvesi Karanlık Meyvesi'ydi, Teach o yüzden peşine düştü", diğer kısım da Xebec'in hareketinden dolayı "Operasyon Meyvesi yemiş demek ki" diyor. Ya Xebec bu iki meyvenin gücüne sahipti, ya ikisi de sahip değildi ya da bir kısım fena patlayacak.

O dediğin kısmı hatırlayamadım, ama Doflamingo'nun dediğine göre Operasyon Meyvesi'nin Kalıcı Gençlik Ameliyatı gücüyle Kutsal Ejderler'in ulusal hazinesi birleştiğinde dünyaya hükmetme gücü de elde edilebiliyormuş. Bu bağlamda Imu aslında Operasyon Meyvesi sayesinde ölümsüzlük kazanmış olabilir. Ki zaten teorilerden biri bu yönde.
Burada bahsediyor. Meyve için sadece kişilik nakli değil diyerek gençlik ameliyatını insanların hayali olarak yorumluyor

Teoriyi yazan ben değilim, anlatan kişi de bu konuda detaya inmemiş. Teknik olarak senin dediğin gibi kalbin de Operasyon Meyvesi'nin gücüne sahip olması gerekirdi. Teorinin tutmayacağının en büyük işareti Teach'in meyvenin gücünü gördüğünde abartılı bir tepki vermemesi. Hatta bir tekniğini gördüğünde "meyvenin bunu yapabileceğini bilmiyordum" diyor.

Bir kısım "Xebec'in meyvesi Karanlık Meyvesi'ydi, Teach o yüzden peşine düştü", diğer kısım da Xebec'in hareketinden dolayı "Operasyon Meyvesi yemiş demek ki" diyor. Ya Xebec bu iki meyvenin gücüne sahipti, ya ikisi de sahip değildi ya da bir kısım fena patlayacak.
Şeytan meyvesi kitabından biliyor olabilir.

Ve

Ve şunu da unutmayalım Rocky port olayında Karasakal ve Law karşılaştı orada biliyordur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık