Ben de meyvesiz çıkacağını düşünüyorum ama meyvesiz olsa Kaido bundan bahsetmez miydi?Operasyon Meyvesi fiziksel olarak aşırı güçlü, vuran kıran birine pek gidecek bir meyve değil bana göre. Rocks'ta meyve bile çıkmayabilir.

Ben de meyvesiz çıkacağını düşünüyorum ama meyvesiz olsa Kaido bundan bahsetmez miydi?Operasyon Meyvesi fiziksel olarak aşırı güçlü, vuran kıran birine pek gidecek bir meyve değil bana göre. Rocks'ta meyve bile çıkmayabilir.
Rocks'ın Roger gibi bir unvanı olmadığı için bahsetmemiş olabilir.Ben de meyvesiz çıkacağını düşünüyorum ama meyvesiz olsa Kaido bundan bahsetmez miydi?![]()
![]()
Meyveli olduğundan da bahsetmedi ki Kaido olsa bahsederdi benceBen de meyvesiz çıkacağını düşünüyorum ama meyvesiz olsa Kaido bundan bahsetmez miydi?![]()
![]()
Zaten çıkmasa benim için en iyisi olur, meyvesiz karakterler benim daha çok hoşuma gidiyor. Bu meyve mevzusu Xebec’in elinin duruşundan açıldı, Ope Ope olabilir dendi, üstüne ikiye ayrılan dağ, ortadan kaybolan Xebec ayrıntıları da eklenince daha da mantığa oturdu. Normalde Xebec’in tayfa üyelerinden biri derdim ama el hareketini Xebec’in yapması direkt olarak meyve kullanıcısının Xebec olduğuna işaret ediyor. Gördüklerimize göre en mantıklı seçenek Ope Ope’yi kullanan kişinin Xebec olduğu yönünde. Bu şekilde olmayabilir de ama verilere göre bana öyle geliyor.Operasyon Meyvesi fiziksel olarak aşırı güçlü, vuran kıran birine pek gidecek bir meyve değil bana göre. Rocks'ta meyve bile çıkmayabilir.
Aynı kısımda "iki sorum var" diyor. El hareketini ona istinaden yapmış da olabilir.Zaten çıkmasa benim için en iyisi olur, meyvesiz karakterler benim daha çok hoşuma gidiyor. Bu meyve mevzusu Xebec’in elinin duruşundan açıldı, Ope Ope olabilir dendi, üstüne ikiye ayrılan dağ, ortadan kaybolan Xebec ayrıntıları da eklenince daha da mantığa oturdu. Normalde Xebec’in tayfa üyelerinden biri derdim ama el hareketini Xebec’in yapması direkt olarak meyve kullanıcısının Xebec olduğuna işaret ediyor. Gördüklerimize göre en mantıklı seçenek Ope Ope’yi kullanan kişinin Xebec olduğu yönünde. Bu şekilde olmayabilir de ama verilere göre bana öyle geliyor.
Baltigodaki silahları almaya gidiyor Teach ancak Teach Devrimcilere saldırırken arkadan CP0 geliyor ve onlar da Teachin ekibine saldırıyor, bu yüzden Teach kaçmak zorunda kalıyor. Diğer yandan Teach niye devrimcileri zarara uğratmak istesin ki, kendine yararı olmayan hamleyi yapmaz bu adam.Baltigoda ki silahları almıyor amaç sadece devrimcileri zarara uğratmak marco ve diğer wb kalanlarıyla savaşması da planlı bir şey değildi. Hancockun meyvesini almak istemesi tamamen Oda'nın saçmalamasıyla alakalı.
Hancockun meyvesinin ne yararı olacaktı Karasakala eğer o meyve ile yakışıklı olacagini saniyorsa onda ki beyni cikar kusa tak uçmayi unutur o kadar salakda degildir herhaldeBaltigodaki silahları almaya gidiyor Teach ancak Teach Devrimcilere saldırırken arkadan CP0 geliyor ve onlar da Teachin ekibine saldırıyor, bu yüzden Teach kaçmak zorunda kalıyor. Diğer yandan Teach niye devrimcileri zarara uğratmak istesin ki, kendine yararı olmayan hamleyi yapmaz bu adam.
Marco ve WB ekibiyle ada hakimiyeti için savaşıyor ki planlı olmasa bile zorunlu bir savaştı bu.
Hancockun meyvesi olayı dediğin gibi saçmalık, E. Oda Cobynin ve daha sonrasında Garpın esaretine kılıf bulmak için Teachi zorlama bir hikayeyle oraya getirdi. Bir diğer düşuncesi de Teachin serphimlerle karşilaşması olabilir. Şimdi Satürnün kilıgını da kopyaladılar, ilerde kesin seraphimlerle karşilasıp ele geçirecekler, hep bunların yolunu yapıyor.
Hancockun meyvesinin ne yararı olacaktı Karasakala eğer o meyve ile yakışıklı olacagini saniyorsa onda ki beyni cikar kusa tak uçmayi unutur o kadar salakda degildir herhalde
Devrimcilerde antik silah yoksa diğer silahları ne yapsin karasakal as tayfasi başlı başına silah zaten.