Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 118 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    129
Hancockun meyvesinin ne yararı olacaktı Karasakala eğer o meyve ile yakışıklı olacagini saniyorsa onda ki beyni cikar kusa tak uçmayi unutur o kadar salakda degildir herhalde

Devrimcilerde antik silah yoksa diğer silahları ne yapsin karasakal as tayfasi başlı başına silah zaten.
Adam bulduğu meyveleri kendi yemiyor ki, iki tane yedi, o kadar. Geri kalanı planları doğrultusunda tayfasına veriyor. Güzel bir kadın bulup ona bu meyveyi yedirebilir veya bu meyvenin güzellik haricinde bir özelliği vardır, onun için istiyor da olabilir.

Birikince sayılar baya aktı son dört bölümü , yavaş yavaş okudum da FB bence çok iyi gidiyor. Doffy sama nın uğradığı zorbalık sonrası, Lokide de ağladım. Senin gibi ana olmaz olsun, Dragon u bile geçmişsin…. Lokinin gözleri ve şeytan meyvesi bağlantısı mı var acaba? Bir de çocuğun duygu durumuna göre Elbaf şekillendi sanki ama hadi bakalım
Yalnız BB nin babası çıktı. Yani şaşırdım mı pek değil ama karakter çizimi bu kadar mı müthiş olur. WB,Shiki ( bu adamı çöp bir filmle harcadı mal Oda) diğer kadın kim la ? BM değil bence ?

Birikince sayılar baya aktı son dört bölümü , yavaş yavaş okudum da FB bence çok iyi gidiyor. Doffy sama nın uğradığı zorbalık sonrası, Lokide de ağladım. Senin gibi ana olmaz olsun, Dragon u bile geçmişsin…. Lokinin gözleri ve şeytan meyvesi bağlantısı mı var acaba? Bir de çocuğun duygu durumuna göre Elbaf şekillendi sanki ama hadi bakalım
Yalnız BB nin babası çıktı. Yani şaşırdım mı pek değil ama karakter çizimi bu kadar mı müthiş olur. WB,Shiki ( bu adamı çöp bir filmle harcadı mal Oda) diğer kadın kim la ? BM değil bence ?
Stussy işte abi Beyazsakal'ın hanımı Weevil'in anası

Çeviri doğruysa Marco karanlık meyvesine değil de, anormal vücuduna bağlıyor gibi...

Düzeltme: Tabii, sebep sadece karanlık meyvesi de olabilir veya her ikiside, yani hem karanlık meyvesi hemde anormal vücut birleşimi. İleride cevaplanacak sorulardan
Vücudu dayanıklı ise zaten bu 2.ci meyve olayında kolaylık sağlamıştır.Sonuçta her meyve herkeste tam performans çalışmıyor.O kadar güzel meyveler düşük seviyeli bedenlerde pert olduğunu kaç kez gördük.Bb nin meyvesi ucu açık bir meyve.Kimbilir daha nelerini göreceğiz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık