Bu sefer de Franky ağlar Usopp gibi.Dev gemi yapımcıları ile birlikte önceki bölümlerde Sanji veya Zoro'nun Loki'yi gemiye nasıl sığdıracağız ifadeleriyle karşı çıkması geldi aklıma. Ulan Tayfaya yeni gemi yapmaya kalkarlar mı bunlar...
Bu sefer de Franky ağlar Usopp gibi.Dev gemi yapımcıları ile birlikte önceki bölümlerde Sanji veya Zoro'nun Loki'yi gemiye nasıl sığdıracağız ifadeleriyle karşı çıkması geldi aklıma. Ulan Tayfaya yeni gemi yapmaya kalkarlar mı bunlar...
Bir daha Usopp’un nazını çekemem ben. Yapsalar bile Sunny’i entegre falan ederler, öyle tamamlarlar gemiyi.Dev gemi yapımcıları ile birlikte önceki bölümlerde Sanji veya Zoro'nun Loki'yi gemiye nasıl sığdıracağız ifadeleriyle karşı çıkması geldi aklıma. Ulan Tayfaya yeni gemi yapmaya kalkarlar mı bunlar...
Enel, Goro Goro meyvesini bir gökyüzü adasında yiyor. Yani, Xebec'in Goro Goro sahibi olmasının tek ihtimali, God Valley adasının aynı Skypiea gibi okyanus hareketiyle veya başka bir yolla gökyüzüne fırlatılması ve o sırada tesadüfen bulunan bir gökyüzü adasına taşınmasıyla mümkün olabilir. Bu da haliyle zayıf bir ihtimal.Dun bolumu ustunkoru okumustum simdi daha dikkatli okudum.
Bu gemi ustasi antik devler muhabbeti belki en can alici noktasi bu bolumun. Bunlari zaten punk hazard arcinda hapis kiyafetleriyle gormustuk. Cocuklari devlestirme deneyinin bir parcasiydi. Bu gemi ustalari uzerinden Luffy icin yeni bir gemi yapilmasi olayinin onu aciliyor bence.
Jarul ile Harald’in konusmasi nedense bende Jarul’a karsi bir antipati olusturdu. Jarul’in hain cikacagina hemen hemen eminim.
Loki’nin drami cok uzucu valla ama bir sey farkettim ayni Kaido gibi kendini yukardan atip olemiyorum bile demesi Kaido icin bir referansti bence. Nasil bir baglanti cikacak onu bilemiyorum tabii. Zaten daha sonra Xebec ve arkadaslari geliyor altinda da gelecegin Rocks Korsanlari Kaptani diye bir ibare geciyor. Kaido yok Big Mom yok Kaptan John yok. Buradan sunu anladim ki o malum Reverie cinayetinden sonra Xebec kacmis kendine bir kac arkadas edinmis Shiki, WB ve Stussy gibi ama tayfa kurmamis. O olaydan 8 sene gecmesine ragmen hala kaptan degilmis.
Gel gelelim Xebec’in olasi meyvesi hakkindaki dusunceme agalar bu adam tam Elektrik meyvesi tipine sahip saclar olsun yuzundeki simsek dovmesi olsun adam Enel’in korsan versiyonu. Operasyon meyvesinden ziyade ben de elektrik meyvesi bekliyorum kendisinden
Enel mevzusu bana bir tuhaf geliyor hocam Enel’in Buggy, Shanks ve Karasakal ile ayni yasta olmasi ilginc.Enel, Goro Goro meyvesini bir gökyüzü adasında yiyor. Yani, Xebec'in Goro Goro sahibi olmasının tek ihtimali, God Valley adasının aynı Skypiea gibi okyanus hareketiyle veya başka bir yolla gökyüzüne fırlatılması ve o sırada tesadüfen bulunan bir gökyüzü adasına taşınmasıyla mümkün olabilir. Bu da haliyle zayıf bir ihtimal.
Yani soyle de olmus olabilir Xebec meyveyi yemistir oldurulene kadar kullanmistir daha sonra meyve Birka’da tekrardan ortaya cikmistir ve Enel bulup yemistir. Sonucta Birka da bir zamanlar Shandria gibi deniz ustundeydi Jaya gibi yukariya firlatildi. Meyvenin gokyuzu adasinda cikmamasi icin bir sebep yok hepsi yeryuzunun bir parcasi…Enel, Goro Goro meyvesini bir gökyüzü adasında yiyor. Yani, Xebec'in Goro Goro sahibi olmasının tek ihtimali, God Valley adasının aynı Skypiea gibi okyanus hareketiyle veya başka bir yolla gökyüzüne fırlatılması ve o sırada tesadüfen bulunan bir gökyüzü adasına taşınmasıyla mümkün olabilir. Bu da haliyle zayıf bir ihtimal.
Önemli kişilerin çocukları olması şaşılacak durum değil aslında. Ama bak WB'nin Shiki'nin felan çocukları yok öyle çok etkili olan. Bu saçma değil ama karakterlerin çeşitliliği de ortada bence.Anime de önemli ne kadar karakter varsa hepsinin birbiriyle bağlantısı çıktı, ölen amiral de gelir şimdi Akainu, Kuzan falan birinin babası çıkar. Farklı dönemlere gittiğimiz vakitte bile günümüzde karakterlerin bağlantılarıyla karşılaşıyoruz.
Önemli kişilerin önemsiz çocukları olabilir veya önemsiz kişilerin önemli çocukları da olabilir. Kralın oğlu kral muhabbeti beni rahatsız ediyor. Köylünün oğlu veya kızı olupta başarı elde etmiş ve bize tanıtılan çok fazla karakter yok.Önemli kişilerin çocukları olması şaşılacak durum değil aslında. Ama bak WB'nin Shiki'nin felan çocukları yok öyle çok etkili olan. Bu saçma değil ama karakterlerin çeşitliliği de ortada bence.