Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 118 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    129
Şaşırtıcı ancak son zamanlarda okuduğum en iyi bölümdü. Rock D. Xebec'in karasakalın babası çıkması durumu, beni hiç etkilemedi ama antik devlerin de olduğu marangozların olması falan olayı çok hoşuma gitti. Luffy'nin Nuh'u kırması sonucu, deniz kralları "o klandan destek almamız gerekiyor" demişti. O klanın artık antik devler olduğunu düşünüyorum. Hatta arttırıyorum, dondurulduğunu ifade edilen devlerin, buzları çözülünce yaşayacağını düşünüyorum. Şahsen, antik devlerin Pluton'u da yaptığını düşünüyor, hatta Nuh'u yaparken Pluton hakkında bilgi verdiklerini ve planları deniz adamlara verdiğini düşünüyorum. Zamanın da Tom veya Icaburg demişti "bu planlar, geçmişten gunümüze nesilden nesile aktarıldı" yüksek ihtimal balıkadamlara geçmesi, Nuh'un yapımında oldu diye düşünüyorum. Antik devler yakalanacağını anlayınca, planı uçurdular denize gibi gibi diye düşünceler geliyor aklıma. Hoş bölümdü, geçmişi vurgulaması hoşuma gitti ve Pluton'un insan eseri olmaması daha çok hoşuma gitti. Belki, geçmişte Nika antik devlerden birisidir.

Şaşırtıcı ancak son zamanlarda okuduğum en iyi bölümdü. Rock D. Xebec'in karasakalın babası çıkması durumu, beni hiç etkilemedi ama antik devlerin de olduğu marangozların olması falan olayı çok hoşuma gitti. Luffy'nin Nuh'u kırması sonucu, deniz kralları "o klandan destek almamız gerekiyor" demişti. O klanın artık antik devler olduğunu düşünüyorum. Hatta arttırıyorum, dondurulduğunu ifade edilen devlerin, buzları çözülünce yaşayacağını düşünüyorum. Şahsen, antik devlerin Pluton'u da yaptığını düşünüyor, hatta Nuh'u yaparken Pluton hakkında bilgi verdiklerini ve planları deniz adamlara verdiğini düşünüyorum. Zamanın da Tom veya Icaburg demişti "bu planlar, geçmişten gunümüze nesilden nesile aktarıldı" yüksek ihtimal balıkadamlara geçmesi, Nuh'un yapımında oldu diye düşünüyorum. Antik devler yakalanacağını anlayınca, planı uçurdular denize gibi gibi diye düşünceler geliyor aklıma. Hoş bölümdü, geçmişi vurgulaması hoşuma gitti ve Pluton'un insan eseri olmaması daha çok hoşuma gitti. Belki, geçmişte Nika antik devlerden birisidir.
Konuyu zenginleştirmeye başladı. O buz içindeki antik devler olsun, Xebec olsun öldürdüğü Amiral olsun güzel oldu. Harald felan da iyi. Böyle 100-200 yıl öncesine gidilmesi hatta 800 yıl öncesine kadar bir kaç karakter daha eklemesi lazım. Günümüzdeki karakterlerle hep aynı kişiler etrafında dönüyor gibi his veriyordu ama bu hikayenin başka önemli karakterleri daha var öncesinde yaşamış. O açıdan OP'u açan bir bölümdü.

Uzun süre sonra şöyle hype bi bölüm okumak güzel oldu. Ancak yine de bi anda 5-6 senedir silüet olarak saklanan bir karakterin bi anda ortaya çıkması beni biraz kıllandırdı. Çakal Oda bunu Wano Arc'ta Shanks ile yapmıştı bi anda Shanks'i gösterip daha sonra Film Red duyurulmuştu. Rocks ile ilgili de burnuma kötü kokular geliyor bi kaç ay sonra bi anda Rocks temalı bi film çıkartabilir Oda kurnazı.

Bunu bi kenara koyarsak bu bölüm ile beraber anası ve babası D olan ikinci karakter Teach olmuş oldu. Aynı zamanda Xebec'in Buggy gibi üçkağıtçı bir kurnaz olması teorileri yatmış oldu. Bir Amiral'i öldürmesinden Xebec'in epey güçlü bi karakter olduğunu anlıyoruz. Ancak burada önemli nokta Levely sırasında bu olayın gerçekleşmiş olması. Bir haydut veya korsanın Levely'de olması saçma olur bu da Xebec'in bir krallığın prensi veya direkt olarak kralı olması ihtimallerini ortaya çıkarıyor. Güncel olarak Teach'in Hacinosu'yu devlet tarafından tanınan bir krallık yapmak istemesi ve bu ülkenin kralı olmak istemesi bu ihtimali benim nezdimde kuvvetlendiriyor.

Son olarak dev gemi tamircileri mevzusu epey sürpriz bir gelişme oldu. Genel olarak Oda "aha böyle bi şey vardı ama yenildiler acaba onları kim yenmiş olabilir" bu olayın faili genellikle o sıralarda tanıtılmış başka bi karakter oluyor. Bu açıdan baktığımızda devleri Xebec veya Imu'nun durdurmuş olabileceğini düşünüyorum. Umarım flashback bir kaç bölüm daha devam eder ve Xebec'in Elbaf'ta ne aradığını öğrenmiş oluruz.
Amiral öldürmenin hype sayılması için 1 vs 1 oldu da öldürdü denmesi lazım bana kalırsa.

OP serisinde Amirallerin zor durumda kaldıgı bir sürü sahne var.
1 WB yer yarılmasa öldürürdü Akainuyu
2 Shanks durdurmaya çalışmak yerine saldırsa bıçerdi Akainuyu

Xebec belki kutsal ejder, belki kral, amiral de Ryo gibi yalaka/tapar ise Xebece karsi kendini savunmamjs da olabilir.

Bir sürü belirsizlik var yani hype için erken bence.

Hareket benziyor da, bu kadar ünlü bir adamın meyvesi bilinirdi bence. Diez Barrels ya da Doflamingo hiç o yönde bir şeyler demedi.
Diezi Dofu geç, Kaido ve BM Lawla vs attilar bu Xebecin yeteneği demediler. Xebecte bu yeteneğin çikma ihtimali yok bence. Ha başkasında olup Xebeci ölümsüz yapmış olabilir, o zaman da OPun Madarası olarak geri döner Xebec

Amiral öldürmenin hype sayılması için 1 vs 1 oldu da öldürdü denmesi lazım bana kalırsa.

OP serisinde Amirallerin zor durumda kaldıgı bir sürü sahne var.
1 WB yer yarılmasa öldürürdü Akainuyu
2 Shanks durdurmaya çalışmak yerine saldırsa bıçerdi Akainuyu

Xebec belki kutsal ejder, belki kral, amiral de Ryo gibi yalaka/tapar ise Xebece karsi kendini savunmamjs da olabilir.

Bir sürü belirsizlik var yani hype için erken bence.

Diezi Dofu geç, Kaido ve BM Lawla vs attilar bu Xebecin yeteneği demediler. Xebecte bu yeteneğin çikma ihtimali yok bence. Ha başkasında olup Xebeci ölümsüz yapmış olabilir, o zaman da OPun Madarası olarak geri döner Xebec
Teach varken Xebec'in geri dönecek olmasının bir anlamı yok.

Dun bolumu ustunkoru okumustum simdi daha dikkatli okudum.

Bu gemi ustasi antik devler muhabbeti belki en can alici noktasi bu bolumun. Bunlari zaten punk hazard arcinda hapis kiyafetleriyle gormustuk. Cocuklari devlestirme deneyinin bir parcasiydi. Bu gemi ustalari uzerinden Luffy icin yeni bir gemi yapilmasi olayinin onu aciliyor bence.

Jarul ile Harald’in konusmasi nedense bende Jarul’a karsi bir antipati olusturdu. Jarul’in hain cikacagina hemen hemen eminim.

Loki’nin drami cok uzucu valla ama bir sey farkettim ayni Kaido gibi kendini yukardan atip olemiyorum bile demesi Kaido icin bir referansti bence. Nasil bir baglanti cikacak onu bilemiyorum tabii. Zaten daha sonra Xebec ve arkadaslari geliyor altinda da gelecegin Rocks Korsanlari Kaptani diye bir ibare geciyor. Kaido yok Big Mom yok Kaptan John yok. Buradan sunu anladim ki o malum Reverie cinayetinden sonra Xebec kacmis kendine bir kac arkadas edinmis Shiki, WB ve Stussy gibi ama tayfa kurmamis. O olaydan 8 sene gecmesine ragmen hala kaptan degilmis.

Gel gelelim Xebec’in olasi meyvesi hakkindaki dusunceme agalar bu adam tam Elektrik meyvesi tipine sahip saclar olsun yuzundeki simsek dovmesi olsun adam Enel’in korsan versiyonu. Operasyon meyvesinden ziyade ben de elektrik meyvesi bekliyorum kendisinden

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık