Belinde kılıç görünmüyor ama.
Ben de kılıcı aradım ama göremedim. Ya görünmeyen bir yerde, belki sırtında, belki Shiki’nin kılıcını kullanıyor, belki kılıç yerine başka kesici bir alet kullanıyor, bu da çok küçük olduğu için görünmüyor. Pek çok ihtimal var yani, illa belinde kılıç görmemiz şart değil.
Dağı bölem kişinin Xebec olduğu belli değil ki, Shiki'de yapmış olabilir kıcılıyla. Meyvesi hakkında yorum yapmak için erken diye düşünüyorum.
Konuşuyoruz işte,tabii slash’la da ayrılmış olabilir dağ.
Ölen amiral aokijinin babası olabilir önceki devleri donduran buz meyvesi kullanıcısı aokijinin babasıysa ve masumları korurken xebec tarafından öldürülmüşse aokijiye aşırı güzel bi intikam hikayesi çıkabilir diye umuyorum ama çok zor.
Şimdi siz konuşunca aklıma geldi, ya ölen amiral Akainu’nun babasıysa ve babasının meyvesini Aokiji yediyse? Akainu’nun bu kadar depresif ve korsan düşmanı olmasını açıklar bu durum. Aokiji pek çok defa korsanlara yardım etti, o yüzden ölen amiralin Aokiji’nin babası olduğunu düşünmüyorum. Önceden de Akainu’nun babası öldürüldü korsanlar tarafından teorileri vardı.