Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 118 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    129
Lanet IMU dünyada özgün insan bırakmamış, eskiye bakıyoruz farklı farklı karakterler, yeniye bakıyoruz turuncu nami, pembe nami, mavi nami...
Biz nami nami diyoruz da, ya aslında nami, nefertari d. Lily’nin varyasyonuysa? Yani bizim Imu bey Lily’i elde edemeyince genetiğini yayıp herkesi Lily’e benzetmiş olabilir mi? Oda bu saçma sapan aynı tipte kadın çizimlerine böyle bir açıklama getirse, nasıl olur? Yıllarca geyiğini yaptığınız şey aslında planımın parçasıydı, ben Godayım ulen diye dolaşır sonra ortamlarda soda bey.

• Wow
Tepkiler: Sid

Sadece el hareketi değil, yan panelde de dağ ortadan ikiye bölünmüş, tıpkı Law’ın Punk Hazard’ı böldüğü gibi. Baya baya ben Ope Ope no Mi verdim bu adama çizimleri bunlar.
Dağı bölem kişinin Xebec olduğu belli değil ki, Shiki'de yapmış olabilir kıcılıyla. Meyvesi hakkında yorum yapmak için erken diye düşünüyorum.

Konuyu zenginleştirmeye başladı. O buz içindeki antik devler olsun, Xebec olsun öldürdüğü Amiral olsun güzel oldu. Harald felan da iyi. Böyle 100-200 yıl öncesine gidilmesi hatta 800 yıl öncesine kadar bir kaç karakter daha eklemesi lazım. Günümüzdeki karakterlerle hep aynı kişiler etrafında dönüyor gibi his veriyordu ama bu hikayenin başka önemli karakterleri daha var öncesinde yaşamış. O açıdan OP'u açan bir bölümdü.
Anime de önemli ne kadar karakter varsa hepsinin birbiriyle bağlantısı çıktı, ölen amiral de gelir şimdi Akainu, Kuzan falan birinin babası çıkar. Farklı dönemlere gittiğimiz vakitte bile günümüzde karakterlerin bağlantılarıyla karşılaşıyoruz.

Ölen amiral aokijinin babası olabilir önceki devleri donduran buz meyvesi kullanıcısı aokijinin babasıysa ve masumları korurken xebec tarafından öldürülmüşse aokijiye aşırı güzel bi intikam hikayesi çıkabilir diye umuyorum ama çok zor.

Ölen amiral aokijinin babası olabilir önceki devleri donduran buz meyvesi kullanıcısı aokijinin babasıysa ve masumları korurken xebec tarafından öldürülmüşse aokijiye aşırı güzel bi intikam hikayesi çıkabilir diye umuyorum ama çok zor.
Babadan oğla, meyve gücünün geçmesi gibi bir husus olursa çok saçma olur. Bu meyve, kullanıcı ölürse rastgele bir yerde oluşmuyormuydu ki babası ölünce, meyveyi oğlu mu buldu. Hem donan devler, kaç yüz yıl önce donmuş. Jarul bile efsane ama gerçeklik payı var diyor. Aokijinin babası, nasıl bir zombi ki o devirde yaşamış.

Belinde kılıç görünmüyor ama.
Ben de kılıcı aradım ama göremedim. Ya görünmeyen bir yerde, belki sırtında, belki Shiki’nin kılıcını kullanıyor, belki kılıç yerine başka kesici bir alet kullanıyor, bu da çok küçük olduğu için görünmüyor. Pek çok ihtimal var yani, illa belinde kılıç görmemiz şart değil.

Dağı bölem kişinin Xebec olduğu belli değil ki, Shiki'de yapmış olabilir kıcılıyla. Meyvesi hakkında yorum yapmak için erken diye düşünüyorum.
Konuşuyoruz işte,tabii slash’la da ayrılmış olabilir dağ.

Şimdi siz konuşunca aklıma geldi, ya ölen amiral Akainu’nun babasıysa ve babasının meyvesini Aokiji yediyse? Akainu’nun bu kadar depresif ve korsan düşmanı olmasını açıklar bu durum. Aokiji pek çok defa korsanlara yardım etti, o yüzden ölen amiralin Aokiji’nin babası olduğunu düşünmüyorum. Önceden de Akainu’nun babası öldürüldü korsanlar tarafından teorileri vardı.

Dev gemi yapımcıları ile birlikte önceki bölümlerde Sanji veya Zoro'nun Loki'yi gemiye nasıl sığdıracağız ifadeleriyle karşı çıkması geldi aklıma. Ulan Tayfaya yeni gemi yapmaya kalkarlar mı bunlar...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık