Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı kafa tek akla gelen Sanji ama ne alaka diyor insan.Kıyafet renginde saçı olanda Loki.Loki ye gönderme gibi duruyor.

Son düzenleme:
%98.72 ihtimalle harald, liberal polikalar güderek halkı uyuttu, kamu kurumlarını özelleştirme adı altında yandaşlarına peşkeş çekti, sosyal yatırımları azalttı, devlet kurumlarında küçülmeye gitti ve halkın büyük çoğunluğuna açlıktan ölmeyecekleri gelir sağladıktan sonra yaratılan artı değeri cebine atıp alemlere aktı iktidarı boyunca ve yediği tüm naneleri ailesinin gözü önünde yaptığı için de eşi duruma daha fazla dayanamadı ve tokadı basıp terk etti harald'ı.

Mihawk'ın gözleri ile ilgili bir info mu yoksa ??
Yılan gözüne benziyor. Loki sanırım şu iskandinavyadaki efsanevi yılan jorgunmandır mıydı o mu cıkacak ne olacak , dünya yiyen yılan. Luffy nin baş müttefiği olur o halde.
Ben daha çok Harald'ın flashbacklerde Imu'yu göreceğiz diye yorumladım ama sizlerin dedikleri de çıkabilir. Jormungandr olayı da beklenen bir şey bakalım :D

%98.72 ihtimalle harald, liberal polikalar güderek halkı uyuttu, kamu kurumlarını özelleştirme adı altında yandaşlarına peşkeş çekti, sosyal yatırımları azalttı, devlet kurumlarında küçülmeye gitti ve halkın büyük çoğunluğuna açlıktan ölmeyecekleri gelir sağladıktan sonra yaratılan artı değeri cebine atıp alemlere aktı iktidarı boyunca ve yediği tüm naneleri ailesinin gözü önünde yaptığı için de eşi duruma daha fazla dayanamadı ve tokadı basıp terk etti harald'ı.
Muhalefette hani bana dedi :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık