Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harald,Xebecin adamı olmaz diye düşünüyorum. Xebec ve Harald arasında Roger ve Wb benzeri bir dostluk varmıştır belki. Xebec korsan olmadan önce güçlü bir krallık askeri falandı muhtemelen.

Harald reis nedir ne değildir bilmem ama 100 yıl önce terör estiren güçlü bir karaktermiş. Loki'nin az çok gücünü anlayabiliriz. Devlerin namını salmış etrafa resmen. Ondan sonra da ne olduysa ilime, bilime , irfana yönelip savaşçı özelliklerini kaybetmişler. Büyük ihtimal bu arctan sonra savaş eğitimlerine geri dönecekler.

Şimdi şurda değinmek istediğim şey Elbaf'ın işlenişi. Direk adadan bahsediyorum. Yahu yıllardır en güçlü ülke diye nutuk çektin, herkesin korktuğu. Hükümetin bile ele geçiremediği , Shanks'ın işbirliği olduğu ülke felan diye. Hem Shanks için pay biçtik (ben) hem de beklentimiz oldu bu ülke hakkında. Sonra bi geldik adamlar savaşçı özelliklerini kaybetmiş,hükümet ele geçirmek istiyor burayı felan. Olacaklar az çok da belli yani , niye prenses vakası yaratma isteği oldu yazarın ? Tabiki Luffy reis kurtaracak ki müttefik olabilsinler. Arc bittiğinde de adamlar eski savaşçı kimliklerine geri dönecekler bak buraya yazıyorum. Eğitecekler kalan devleri son savaşta Luffy'ye destek olmak için. Nerden bakarsam bakayım beğenemiyorum. Yani Savaşçı olsalar ve Kutsal Şovalyeler yine bunları dize getirse daha iyi olmaz mıydı ? ya da Shanks zaten devlerle kanka. Shanks- Luffy ortaklığı için devlere '' Shanks senin geleceğini söylemişti Mugiwara ya , senin yolun bizim yolumuz '' minvalinde yapsan olmaz mıydı ? Güçten düşmüş elbaf ne ya . Sindiremiyorum. Toplasan koskoca ülkede savaşçı olan 10 kişi yok. O da korsan tayfası temasından kaynaklı. Denize açılsalar Lokisiz elek ederler bunları.

Not: İlimci, bilimci Dev teması irrite etti beni :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık