Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redon bi tane böyle tırttan gif sallayıp erketeye yattı kaldık böyle. Ardımdan sallıyorum o zaman. Gaban artık Sanji'ye ne söylediyse verdiği tepkiden şaşırdığını gördüğümüzü söyleyebiliriz. Duyduklarından sonra Sanji'nin Momoira Island'da bir flashback sahnesine gideceğiz ve kendisine eğitim konusunda pek de yardımcı olamadığını farkeden Ivankov ile arasında aşağıdakine benzer bir diyaloga şahit olacağız.
Sanji gibi bir karakterin eğitmeni Ivankov olmamalıydı

Sorma abi bi de Sanji'nin ada sonrası kadın düşkünlüğü tamamen kadınsız bir ortamda bulunmasıyla vs de açıklanabilecek gibi değil kesin Ivankov hormon ayarlarıyla oynadı bizimkinin.

Ayrıcan Worstgen yeni bölümle alakalı şöyle bir şey atmış
Çin felsefesindeki Wu Xing (Beş Element) döngüsü ile birebir örtüşüyor: Ateş, Toprak, Metal, Su, Tahta ve Ateş.

Ateş büyük ihtimalle Luffy; Nika meyvesinin güneş/ateş teması.
Toprak galiba Blackbeard, karanlık meyvesiyle toprağı/yerçekimini yutması + yeraltı dünyası bağlantıları.
Metal %100 Buggy ile bağlantılı çünkü Wu Xing'te metal; değeri, ticareti, sertliği ve şansın dönüşümünü temsil eder. Buggy'nin tesadüfi yükselişi ve dünyanın en değerli sistemini yönetmesi bu elementle mükemmel uyum sağlıyor.
Su direkt Shirahoshi (Poseidon). Deniz hükümdarı gücü, deniz canlılarını kontrol- basit bağlantı.
Holz'u bilmiyorum, Greenbull bile olabilir- Imu da olabilir.

Sorulması gereken soru şu: Dansöz gifinin paylaşıldığı bölümle Wu Xing'in nasıl bir alakası var lan?

Çin felsefesindeki Wu Xing (Beş Element) döngüsü ile birebir örtüşüyor: Ateş, Toprak, Metal, Su, Tahta ve Ateş.

Ateş büyük ihtimalle Luffy; Nika meyvesinin güneş/ateş teması.
Toprak galiba Blackbeard, karanlık meyvesiyle toprağı/yerçekimini yutması + yeraltı dünyası bağlantıları.
Metal %100 Buggy ile bağlantılı çünkü Wu Xing'te metal; değeri, ticareti, sertliği ve şansın dönüşümünü temsil eder. Buggy'nin tesadüfi yükselişi ve dünyanın en değerli sistemini yönetmesi bu elementle mükemmel uyum sağlıyor.
Su direkt Shirahoshi (Poseidon). Deniz hükümdarı gücü, deniz canlılarını kontrol- basit bağlantı.
Holz'u bilmiyorum, Greenbull bile olabilir- Imu da olabilir.

Sorulması gereken soru şu: Dansöz gifinin paylaşıldığı bölümle Wu Xing'in nasıl bir alakası var lan?
Holz Elbaf la alakalıdır. Ülke ağacın üstünde. Loki bu elementi temsil ediyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık