Ben aşağıdaki durumu daha çok merak edenlerdenim abiAktik silahlar, geçmiş yüzyıl falan hiç biri umurumda değil ... Herald güzel prenses falan kovalıyor, hatta Kaido'nun da Herald'ın oğlu olduğuna dair birkaç teori falan bile var. Oda, bana açıklasın! Dev ile insan nasış çiftleşip çocuk yapabiliyor? Gaban reisi anlarım; adam yalpalıyor, yürüyemiyor ama Herald'da bu haltı yediyse nasıl yaptı? Aaaa, çocuk oldu demesinler bana, açıklama istiyorum.
Balık oldukları için, yumurta mumurta bir şeyler ile durum kurtarılabilir. Dev ile insan arasındaki ilişki kurtarılamaz gibi geliyor.
Dev ile oni birlikte olmuştur belki. Hem bunlarında oni kanı taşıdığına dair bir açıklama vardı, hatta boynuzlular onili falan diyorlardı. Olabilir mi, olabilir ...Kaido bir oni. Farklı bir ırk.
Yok abi Loki mor menekşe. Farklı farklı tw sayfaları farklı bebek görselleri paylaşıyor. Ya babysteps deyimini betimliyor yavaş yavaş bir şeylere daha giriş yapıyoruz ya da saç renginden bağımsız birinin poposu bezli hallerini göreceğiz gibiSarı kafalı bebek mi , Loki mi sarı saçlıydı.