Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanetli kılıç olayını Zoro’nun fb deki kılıç ustası yalanladı. Sihirli kılıç muhabbetide bu bölümle bitti. Tanrı meyvesi hala yerinde duruyor amma.
Siz ne okudunuz hala anlayamadım. Bu bölümle Enma'nın Zoro'nun kral hakisini çektiği net belli oldu. Zaten belliydi de artık iyice netleşti. Ama yazdığınız yorum tam tersi. Şaka gibisiniz vallahi.

Şu bölümü okuyunca hala gülüyorum Shanks ile Kaidou yu geçtim ciddi ciddi Mihawk ile denk tutanları hatırladıkça.Shanks Buggy e nasıl davranıyorsa aynısı Mihawk içinde geçerli.İkisini de tehdit olarak görmüyor.Sadece birer dostlar.Zoro da Kral Hakisini emma sayesinde uyandırmış.Kılıçtaki Kral Haki tetiklemiş.O nedenle hala bilmiyor ne olduğunu.Luffy gibi bizzat kendi uyandırmamış.O kılıcı almasaydı hala uyandıramayacaktı.Sanji içinde benzeri bir durum olacaktır.Sanji dışında 1-2 kişide daha çıkabilir.
Mihawk meselesi çok basit şu an onu öyle bir cizerki geçmişte okuduklarimiza çizgi çekeriz , bence artık karakterin geçmişine bakıp yorum yapmak anlamsız, şu an nasıl isleyecegi önemli, Mihawki da henüz işlemediği için gücü belirsizliğini fazlasıyla koruyor

ilk tanıtıldığında sallıyordum loki'ye ve o kadar da güçlü değildir diyordum ta ki harald'ın, elbaf'ı yönetmek için liberal politikaları benimsediği söylenene kadar. orada anladım harald'ın sağlam ayakkabı olmadığını ve hiç düşünmeden loki saflarına geçtim. hâlâ gücünden şüphe ediyorum ama karakterinden asla.

Sahneler orada aynen. Sana acil şifalar diliyorum artık gerisi boş.

Bu bolümü ya okumadın ya okudun ama anlamadın ya da anladın ama çaktırmıyon.
Kardeşim haki kullanımı tek bir yöntem değil bir çok şekli var. Lütfü Kaido'nun kullandığının kral haki olduğunu bilmiyor diye o kullanılan kral haki mi olmuyor ?

Saçma sapan şeyler anlatıyorsun yav. Senin dediğin kullanım insan bayıltan haki salınımı biz saldırılarına eklediğinden bahsettik.

Sahne burada gayet bilinçli kullanıyor silah da enma değil daha ne geveliyorsun ?

Kardeşim haki kullanımı tek bir yöntem değil bir çok şekli var. Lütfü Kaido'nun kullandığının kral haki olduğunu bilmiyor diye o kullanılan kral haki mi olmuyor ?

Saçma sapan şeyler anlatıyorsun yav. Senin dediğin kullanım insan bayıltan haki salınımı biz saldırılarına eklediğinden bahsettik.

Sahne burada gayet bilinçli kullanıyor silah da enma değil daha ne geveliyorsun ?

Luffy örneğin alakasız. Kaido kullandığının kral haki olduğunu biliyor. Sen Zoro bir şeyler kullanıyor bilinçli ama sadece ne olduğunu bilmiyor diyorsun. Bunun bir örneği yok. Luffy vol 2 hakiyi öğrenmeye çalıştığı sıra bilinçsizce bunu yapıyor mesela ama farkında değil. Zoro'daki durum böyle de değil. Enma sahneleriyle birlikte kral hakiyi saldırısına eklemeye başlıyor. Zoro sadece kendisinden yüklü miktarda haki çekildiğinin farkında. Buna ya izin veriyor ya da izin vermiyor. King karşısındaki ilk kral haki sahnesinde Enma'nın çekmesine izin veriyor. Enma çok çekince Zoro bu haki akışını dengeye oturtmalı mıyım diye kendini sorguluyor. Sonra hayır böylesi mükemmel diyip engel olmuyor. O sıra kral hakisiyle arkadaki karakterler etkileniyor. King de kral olucaksın ha gibi bir şey diyor. Zoro da What diyor. Zoro bir şeyler kullandığının bilincinde felan değil. Kendini kandırma artık daha fazla. Bu kadar ayan beyan gösterilen bir şeye hala itiraz ediyon. Vallahi kafayı yedirecen bana.:D

Bu bölümle birlikte artık iyice belli oldu. Hala bir şeyler anlatıyon yav.

Mihawk meselesi çok basit şu an onu öyle bir cizerki geçmişte okuduklarimiza çizgi çekeriz , bence artık karakterin geçmişine bakıp yorum yapmak anlamsız, şu an nasıl isleyecegi önemli, Mihawki da henüz işlemediği için gücü belirsizliğini fazlasıyla koruyor
Orası öyle tabiki ama bölüm yorumlarında manga dan devamlı çıkıp herkes kafasına göre kurduğu ''two piece'' üzerinden hayallerini sıralarsa işin içinden çıkılmıyor.Malum toksiklik seviyesine getiren üyelerin devamlı sevdikleri karakterleri tanrı seviyesine getirmeleri veya tam tersi sevmedikleri karakterleri itin ... sokmalarını görüyoruz.Misal aşırı ezik gösterdiği karakteri bir anda deli gibi güç artışı yapabilir ve bunu kaç kez gördük.Sanırım Oda nın bu konuda içine ettiğini kabul etmeyen kullanıcı yoktur.Her zaman dediğim gibi benim için one piece 2y sonrası dönem bitmiştir.Alışkanlık meselesi olduğundan sonucunu görmek için takip ediyoruz o kadar.Oda dese 1 yıla seriyi bitirecem sevinçten uçarım.En azından kurtulmuş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık