Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Tam son zamanlarda serinin güncel durumu sebebiyle bi tık baymışken patlattı flashbacki. Wano'da da aynısı olmuştu, sıkıcı bölümlerin üstüne muazzam Oden flashbackini okumuştuk. Uyuz herif yapıyor bu flashback işini, keşke tüm seriye aynı özeni gösterse.

Zoro'nun eklemediği çok net gösterildi. O sadece deli gibi haki çeken Enma'nın çekmesine izin veriyor. Zoro saldırısına bir şey ekliyor ama ne eklediğini bilmiyor demek Mangadaki onca veriye sahneye kör olmak demek. Hala daha saçma sapan bahaneler üretiyorsunuz.

Luffy'nin kral haki salınca saldığı şeyin kral haki olduğunu anlayıp ona göre yorum yapan Zoro kendi yaptığının kral haki olduğunu anlayamayacak kadar da bunun farkında değil yani. Ben bir şey yapıyorum ama ne yapıyorum yorumu hiç yok adamda.

Zoro King savaşında çevresindekilere de bunu yayıyor. King soruyor kral olacaksın ha diye. O da what diyor. O sıra belliydi zaten ne yaptığının farkinda olmadığı.

Bahaneye gerek yok. Zaten Zoro daha kral hakiyi bilinçli salmayı öğrenmeden saldırılarına eklemesi mantıksızdı. Oda da bunu Enma ile mantıklı hale getirdi. Enma Zoro'daki kral hakiyi çekiyor. Zoro da buna izin veriyor. Bu şekilde kavrayacak saldırılara eklemeyi. Büyük ihtimal bu bölümki muhabbetlerden sonra Zoro bunu bir sorgular. Eğitmeye çalışır.
Her şey tamam da, Zoro'nun kral hakiyi bilip de, kendi yaptığı -ya da Enma'nın yaptırdığı fark etmez,- şeyin kral haki olduğunu anlamaması hiçbir şekilde mantıklı değil.
Yani diyorsun ya, Luffy'yi anlayan onu nasıl anlamıyor diye, bu soru yine cevap bulmamış oluyor.
Oda güzelce sıvamış yine. Kılıç ustası ve deiku ünvanının açıklamalarında da sıvayacak böyle. Bundan büyük olacak tabii sıvamaları.

Luffy şu an yonkou ve Gaban kral hakini geliştirmen lazım diyor:d ve bu adam Kaidouyu yendi . Yani Imu ve parazitler için özel bir teknik olsa bile ağa o zaman Kaidoyu ne diye alladın pulladın yok şöyle en güçlü yok evrende rakibi yok bla bla . Şu an Shanksin özelliklerine bakınca E.oda yine serinin ayarları ile çok güzel oynuyor

Seri sona yaklaşıyor gibi daha Luffy nasıl gelişsin. Oldu olacak İm den ders alsın bari djdjdjdj o kadar alakasız olay oluyor Sanji üzümlü kekim gene araya kaynadı neyse Sanjinin bastırılmış genleri serbest kalırsa çıkar hakisi djjddj

Seri sona yaklaşıyor gibi daha Luffy nasıl gelişsin. Oldu olacak İm den ders alsın bari djdjdjdj o kadar alakasız olay oluyor Sanji üzümlü kekim gene araya kaynadı neyse Sanjinin bastırılmış genleri serbest kalırsa çıkar hakisi djjddj

Tanrı olayı yüzünden "demek böyle yapıyorsun" deyip ondanda ders almış olur. Benim artık seriye dair umudum kalmadı. Açıklamak yerine hala gizem katıyor. Olayları bu kadar büyüttü , beklentiyi çok yükseltti açıkladığında bumuydu yani diyeceğiz muhtemelen. Meyvelere bir açıklama getiremedi daha muhtemelen insanları tatmin edici bir açıklama getiremeyecekte. Ne güç dengesi kaldı , ne tutarlılık püühh emi.

Zoro'daki haki olayına ben pek takılmadım. Enma hakiyi çekiyor o sırada Zoro Enma ile bir nevi tek parça haline geliyor onunla savaşmaktansa onu bir yardımcısı gibi kullanıyor. Belki Enma olmasa kral hakisi daha geç uyanacak ama Enma sayesinde daha kral hakinin farkına bile varamadan kullanmaya başlıyor. Kral hakiden haberi olan kişilerin bir çoğu kral hakinin insanları bayiltabildiği kısmını duymuş ve ondan dolayı biliyorlardır. Nasıl bir güç olduğunu sadece kullanan biliyordur. Zoro bunu bilinçli olarak kullanamıyor ki zaten daha ilk evresi olan milleti bayıltma kısmını bile yapamıyor.

Şu bölümü okuyunca hala gülüyorum Shanks ile Kaidou yu geçtim ciddi ciddi Mihawk ile denk tutanları hatırladıkça.Shanks Buggy e nasıl davranıyorsa aynısı Mihawk içinde geçerli.İkisini de tehdit olarak görmüyor.Sadece birer dostlar.Zoro da Kral Hakisini emma sayesinde uyandırmış.Kılıçtaki Kral Haki tetiklemiş.O nedenle hala bilmiyor ne olduğunu.Luffy gibi bizzat kendi uyandırmamış.O kılıcı almasaydı hala uyandıramayacaktı.Sanji içinde benzeri bir durum olacaktır.Sanji dışında 1-2 kişide daha çıkabilir.

Oda inception ( başlangıç) filmine bağladı sanki. Orada Rüya içinde rüya vardı. Burada FB içinde FB :)

Harald genç garp'a ve Roger karışımı gibi olmuş.

Geçmişten çok şey çıkartır oda. Alan atış serbest olduğundan kopukluk olan yerleride rahatça bağlayabilir. Hükümet kısmı önemli olan taraf ama heryere, birçok karakterle bağlantısını göreceğiz gibi. Elbaf olduğundan ciddi şeyler zaten bekliyorum geçmişle alakalı. Belki 20 aileye ve kim olduklarına detaylıca değinir tabi nerona ve ımu'ya özellikle.

Zoro, Sanji olayı çok yazıldı girmek istemiyorum ama gaban'da varsa zorlama oda ver gitsin :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 17, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık