Yamamoto'nun zaraki ye kılıç öğretmemesi gibi mifak da zolo ya h.haki öğretmemiş. Nedenini meşazınla daha iyi anladımMihawk'ın Zoro'yu ilk dövüşlerinde öldürmeme sebebi, sürekli böyle Kral Hakisi yayan birini öldürdüğünde, vücutta biriken tüm hakinin bir anda kontrolsüz serbest kalıp tüm dünyayı etkilemesinden korkmasıymış.
Adam haklı. Zoro bilinçsiz kullanıyor. Hatta bırak bilinci kılıç kendisi kullanıp salıyor. Sen salaksın Zoro bırak da şunu ben bi kullanayım yoksa mefta olacaksın burada diyor. Zoro da orada kendini kılıca bırakıyor. Net yani bu durum gösterildi. Ayrıca Kaido'da King de kral hakisine vurgu yapıyor. Zoro ise ne saçmalıyorsunuz diyor.
Mecburi eğitim. Tayfanın geri kalanı dökülüyor çünkü... Normal dümdüz haki bile yok. Shabondy arc paralelliği gibi bir eğitim şart.Elbaf'ta zaman gerçekten yavaş geçiyor herhalde. Arc sonu bi eğitim kısmı görebiliriz bu sebeple.
Kılıç enma değil orada.Adam haklı. Zoro bilinçsiz kullanıyor. Hatta bırak bilinci kılıç kendisi kullanıp salıyor. Sen salaksın Zoro bırak da şunu ben bi kullanayım yoksa mefta olacaksın burada diyor. Zoro da orada kendini kılıca bırakıyor. Net yani bu durum gösterildi. Ayrıca Kaido'da King de kral hakisine vurgu yapıyor. Zoro ise ne saçmalıyorsunuz diyor.
Kral Hakisi olduğunu bilse bile nasıl kullanılacağından bi haber açıkcası kendisi. Bunun üzerine çalışmamış birisi. Burada Gaban sensei'lik edecektir bu konuda Zoro'ya...
Ama Zoro bilinçsiz kullandı bu net birşey.
King ile Kaido ile savaşırken Enma değil mi? Farklı bir seri mi okuyoruz.Kılıç enma değil orada.
Attığım sayfada açığı yakalayınca tek bir kılıca basıyor kral hakiyi ve o kılıç enma değil.King ile Kaido ile savaşırken Enma değil mi? Farklı bir seri mi okuyoruz.