Tamam orijinal çeviriyi diyorum zaten. Flowing out of you diyor.Orijinal çeviride yazabi söyledim. Normal akıyor demiş işte.
MANGA Plus by SHUEISHA

Tamam orijinal çeviriyi diyorum zaten. Flowing out of you diyor.Orijinal çeviride yazabi söyledim. Normal akıyor demiş işte.
Tamam akışı kastediyor. Bir de kral haki ysyilmasi gibi farkında olmadan yayıyor muhabbeti. Kelime doğrudan akış anlamına geliyor. Fantezi yapmaya gerek yok.Tamam orijinal çeviriyi diyorum zaten. Flowing out of you diyor.
MANGA Plus by SHUEISHA
mangaplus.shueisha.co.jp
![]()
Out of you demiş yahu ne fantezisi be Alpa.Tamam akışı kastediyor. Bir de kral haki ysyilmasi gibi farkında olmadan yayıyor muhabbeti. Kelime doğrudan akış anlamına geliyor. Fantezi yapmaya gerek yok.
Krla haki dışarı salınan bir şey zaten. Rakibe nasıl etki edecek başka? Sok dalgası gibi yayılıyor zaten dışarı. Olağan dışında farklı bir şey olsa Gaban da buna yorum yapar.Out of you demiş yahu ne fantezisi be Alpa.
Zoro farkında bile değil, bu yüzden dışarı taşma olayı var. Yoksa senin çok bolmuş gibi bir anlam çıkartmıyorum zaten ben buradan.Krla haki dışarı salınan bir şey zaten. Rakibe nasıl etki edecek başka? Sok dalgası gibi yayılıyor zaten dışarı. Olağan dışında farklı bir şey olsa Gaban da buna yorum yapar.
Chopper aktif olarak bazı savaşlara katıldı ki Karasakalın shanksı yaraladığını shanks ilan etmese kimse bilmeyecek adam tayfada güverte temizleyen bir korsan statüsünde gözükürken niye ödülü artsın ki?Teachın ödülünün 0 olması aşırı saçma. Beyazsakal gibi adamın tayfasında. Hadi asosyal olup full kitap okusa bile yine 1-2m berry olması lazımdı. Evcil hayvan sanılan Çoppırın bile 50-100 berry ödülü var. Adam birde Kutsal Ejder Shanksa hasar verdirmiş. Oradan bile rahat 50-100 milyon olmalıydı.
Usta kelime anlamı da akmak zaten. Flow'un anlamı da almak ve çoğu yerde de akmak anlaminda kullaniliyor. Taşmayı nereden çıkardın bilmiyorum. Ayrıca Luffy her zaman için mi kastediyor o da belli değil.Zoro farkında bile değil, bu yüzden dışarı taşma olayı var. Yoksa senin çok bolmuş gibi bir anlam çıkartmıyorum zaten ben buradan.
Dışarıya akması, taşması her neyse. Burada kontrolünün olmadığı belirtiliyor işte.Usta kelime anlamı da akmak zaten. Flow'un anlamı da almak ve çoğu yerde de akmak anlaminda kullaniliyor. Taşmayı nereden çıkardın bilmiyorum. Ayrıca Luffy her zaman için mi kastediyor o da belli değil.