Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 69 78.4%
  • Orta

Kullanılan: 8 9.1%
  • Kötü

Kullanılan: 11 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    88
Krla haki dışarı salınan bir şey zaten. Rakibe nasıl etki edecek başka? Sok dalgası gibi yayılıyor zaten dışarı. Olağan dışında farklı bir şey olsa Gaban da buna yorum yapar.
Zoro farkında bile değil, bu yüzden dışarı taşma olayı var. Yoksa senin çok bolmuş gibi bir anlam çıkartmıyorum zaten ben buradan.

Teachın ödülünün 0 olması aşırı saçma. Beyazsakal gibi adamın tayfasında. Hadi asosyal olup full kitap okusa bile yine 1-2m berry olması lazımdı. Evcil hayvan sanılan Çoppırın bile 50-100 berry ödülü var. Adam birde Kutsal Ejder Shanksa hasar verdirmiş. Oradan bile rahat 50-100 milyon olmalıydı.
Chopper aktif olarak bazı savaşlara katıldı ki Karasakalın shanksı yaraladığını shanks ilan etmese kimse bilmeyecek adam tayfada güverte temizleyen bir korsan statüsünde gözükürken niye ödülü artsın ki?

Zoro farkında bile değil, bu yüzden dışarı taşma olayı var. Yoksa senin çok bolmuş gibi bir anlam çıkartmıyorum zaten ben buradan.
Usta kelime anlamı da akmak zaten. Flow'un anlamı da almak ve çoğu yerde de akmak anlaminda kullaniliyor. Taşmayı nereden çıkardın bilmiyorum. Ayrıca Luffy her zaman için mi kastediyor o da belli değil.

O yüzden fanteziye gerek yok diyorum.

Zoronun haki akışı bol olduğundan değil prostat hastaların ki gibi kendine hakim olamayışından ikisinin ortak özelliği de bu işte ikisi de kaçırıyor habersizce.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık