Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen olmasın, olabilir çünkü.
Anasını satıyım onda da Ichigo yukarı kralın sarayına çıktı o esnada Quincyler aşağıya saldırdı. Ichigo yoldayım geliyom dedi, aşağı geldi. Bu sefer de Quincyler "nasıl da kandırdık" diyerek yukarı çıktı bu sefer de Ichigo'nun tekrar yukarı çıkmasını okuduk. Yukarı çıktı bu sefer de orada dayak yedikten sonra Quincy lideri tekrar aşağı indi Ichigo'nun tekrar aşağı inmesini bekledik.
Harbi böyle olmuştu ya kahkaha attım mesajı okurken :hhh:

Bence konuyla alakasız ama Imu D leri büyü yoluyla dünyaya kötü gösterdi . Aynı dofy gibi sağa sola saldırttı. Buna karşınnen büyük 19 ulus ve Imunun ordusu birleşerek durdurma kararı aldı. Gerçek Imuyu görenler karşısına çıkmak yerine tüm olayları kitabeye yayarak Joyboyun gelecekte tekrar Imuyu yenmesi için yol göstermek istedi. Çünkü nasıl ki şeytan meyvesi insan isteği ve iradesiyle çıkıyorsa onu durduracak gücünde bu şekilde çıkacağına umut bağladılar. Bu yüzden Imu bu iradeden korkuyor

Sommers ile sağlam bir güreşe tutulmaları çok feci sarardı yalan yok. Franky gibi Sommers da Brawler gözüküyor + diken yeteneğiyle daha da sertleşebilir dövüş.
Ayrica Franky’in mizah anlayisi da olaya biraz muziplik katar. Oda bu karakterlari unuttu gitti valla. Vegapunk, Bonney falan da ortalikta yok. Wano arc’indan biraz degisik ciziyor hizli hizli gecmeye calisiyor anladigim kadariyla. Normal bir arc olsa dusman gemiye zarar vermeye tesebbus ederdi Franky ve Vegapunk tamiriydi teknolojisiydi zirt pirt ugrasirdi vs.

Niye Luffy'den Gon olsun. İki serinin konsepti aynı mı? Güçlenme ilkeleri benzer mi? O seride yeminlerle güç artışı sağlanabiliyor. Gon o şekilde güçlenebilir. Luffy o şekilde güçlenebilir mi OP dinamiklerine göre? Hayır. Ama güçlenebilse yapabileceğini biliyoruz. Zira bunu Chopper belirtiyor Ennies Lobby'de. Orada Luffy'nin her güç artışında vücudunu ne kadar zorladığından bahsediyordular. Luffy savaşırken sonunu düşünen bir adam değil. Her zaman da en tehlikeli şeyleri yapan biri olarak profil çizdi.

Zira İvankov ile sürekli doping olarak vücudunu zorlaması bunların işareti. Adam kendini düşünerek savaşmadı. Ayrıca Luffy zaten bir kez kral haki salarak Ace'in hayatını kurtarıyor.

Yani bunu tartışmanın ne anlamı var? Gon Luffy olabilir miydi diye tartışılıyor mu? :D

Ace de benzer şekilde yalnızdı. Bunlara kardeş oluyorlar. Bağları kardeşlik üstünü kuruldu. Adamları zaten yalnızlık bir araya getirdi kardeş yaptı. Birbirleri için ölebilecek sağlam kuvvetli bağlar verdi. Ama Luffy yalnız kalacağı için Ace'i kurtarmak istedi kendi için felan çok saçma yorumlar ve o zaman sevgi bağı bulunan herkes için aynı eleştiriler yapılabilir. WB de Ace için yarınlar için iyi bir evlat yetiştirmenin ne zararı var? Her zaman güçlü olamayacağım gibi bir şey diyordu? Biz de buna çıkar ilişkisi mi diyelim? :D Luffy tamamen Ace'i kurtarmaya odaklandı. Ve her yerde de Ace benim kardeşim onu kurtarmalıyım dedi. Dediklerinin elle tutulur bir yanı yok.

Yani trollük mü yapıyorsun ciddi misin anlayamadım.

Bu arada WB felan diyorsun. WB Oden ve çocukları için ne yapmış onları da yorumla? :D
Konu içerisinde biri ölse Luffy Gon gibi olur mu diye soruluyor, sen kalkmış niye Luffy'den Gon olsun konsept farklı diyorsun ve saçmalayan ben oluyorum öyle mi :)

Sıradan gideyim ;

Konsept farkı değil olay, ona bakarsan HxH deki Nen, OP'taki Haki'nin yerini tutar, Gon'un Menle güçlenmesi de içindeki potansiyeli göstermesi adına OP'taki uyanışın veya H Haki salınımının yerini tutar rahatlıkla.

Ki, rage durumunda patlama olan tek olay Gon da değil. Starjun Toriko'yu ölümün eşiğine getirip Komatsu'ya yöneldiğinde Toriko'daki kırmızı şeytanın bir anlık çıkıp Starjun'u delmesi veya İçigo'nun Ulqiorra'yı yenmesi en basit örnekler. Ki OP'ta da WB örneğini vermişim zaten.

Luffy'nin rage moda girdiği sahneler de var ancak ölüme tepki olarak verdiği sahne yok. Misal Lucci Usoppa yöneldiğinde Lucciyi hamur ediyor ancak yukarıda saydığım 3 ölüm sahnesinde böyle bir tepkisi yok Luffy'nin. O yüzden ölüm olayını ayrı tutup açıklıyorum, Luffy ölüm anlarında farklı farklı tepkiler vermiş hep ancak hiç rage anı yok.

WB, oğlum dediği Ace öldüğü için rage moda girip Akainuyu dövüyor. Luffy ise şoka girip baygınlık geçiriyor.

Luffy'nin bencilliğini anlayamamışsın, Luffy Ace ölünce, canım kardeşim 20 yaşında toprak oldu Allah taksiratını affetsin demiyor, Ace'i kaybettim, yalnız kaldım diye dövünüyor, sonra aklına tayfası gelince de üzüntüsü bitiyor, 40 'ını bile beklemiyor Ace'in. Ace öldüğü için değil yani, kendisi için üzülüyor.

Şaşılacak bir durum değil, bizim toplumda da var, bir ölü olduğunda bir kısım, ben sensiz ne yapacağım diye kendini düşünerek ağlar, bir kısımda genç öldü, Allah rahmet eylesin der ölüyü düşünür, Luffy kendisini düşünen tarafta maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık