Eskiden daha çok giff atarlardı, bunlarda atacak giff bulamıyor artık.
Harbi böyle olmuştu ya kahkaha attım mesajı okurkenLütfen olmasın, olabilir çünkü.
Anasını satıyım onda da Ichigo yukarı kralın sarayına çıktı o esnada Quincyler aşağıya saldırdı. Ichigo yoldayım geliyom dedi, aşağı geldi. Bu sefer de Quincyler "nasıl da kandırdık" diyerek yukarı çıktı bu sefer de Ichigo'nun tekrar yukarı çıkmasını okuduk. Yukarı çıktı bu sefer de orada dayak yedikten sonra Quincy lideri tekrar aşağı indi Ichigo'nun tekrar aşağı inmesini bekledik.
Let's Go!
Hakikaten Franky nerde yahu tam Sommers’e gore rakip benceSommers ve Killingham bizim tayfadan birilerini dövecek gibi hissediyorum, power-up için build-up yapılacak enfes karakterler şu an. Ayrıca, diğer Kutsal Şövalyeler de gelebilir Elbaf'a ki bunu çok istiyorum çok güzel eşleşmeler görebiliriz.
Sommers vs. Jinbei veya Franky çok güzel akardı.
Sommers ile sağlam bir güreşe tutulmaları çok feci sarardı yalan yok. Franky gibi Sommers da Brawler gözüküyor + diken yeteneğiyle daha da sertleşebilir dövüş.Hakikaten Franky nerde yahu tam Sommers’e gore rakip bence
Ayrica Franky’in mizah anlayisi da olaya biraz muziplik katar. Oda bu karakterlari unuttu gitti valla. Vegapunk, Bonney falan da ortalikta yok. Wano arc’indan biraz degisik ciziyor hizli hizli gecmeye calisiyor anladigim kadariyla. Normal bir arc olsa dusman gemiye zarar vermeye tesebbus ederdi Franky ve Vegapunk tamiriydi teknolojisiydi zirt pirt ugrasirdi vs.Sommers ile sağlam bir güreşe tutulmaları çok feci sarardı yalan yok. Franky gibi Sommers da Brawler gözüküyor + diken yeteneğiyle daha da sertleşebilir dövüş.
Konu içerisinde biri ölse Luffy Gon gibi olur mu diye soruluyor, sen kalkmış niye Luffy'den Gon olsun konsept farklı diyorsun ve saçmalayan ben oluyorum öyle miNiye Luffy'den Gon olsun. İki serinin konsepti aynı mı? Güçlenme ilkeleri benzer mi? O seride yeminlerle güç artışı sağlanabiliyor. Gon o şekilde güçlenebilir. Luffy o şekilde güçlenebilir mi OP dinamiklerine göre? Hayır. Ama güçlenebilse yapabileceğini biliyoruz. Zira bunu Chopper belirtiyor Ennies Lobby'de. Orada Luffy'nin her güç artışında vücudunu ne kadar zorladığından bahsediyordular. Luffy savaşırken sonunu düşünen bir adam değil. Her zaman da en tehlikeli şeyleri yapan biri olarak profil çizdi.
Zira İvankov ile sürekli doping olarak vücudunu zorlaması bunların işareti. Adam kendini düşünerek savaşmadı. Ayrıca Luffy zaten bir kez kral haki salarak Ace'in hayatını kurtarıyor.
Yani bunu tartışmanın ne anlamı var? Gon Luffy olabilir miydi diye tartışılıyor mu?
Ace de benzer şekilde yalnızdı. Bunlara kardeş oluyorlar. Bağları kardeşlik üstünü kuruldu. Adamları zaten yalnızlık bir araya getirdi kardeş yaptı. Birbirleri için ölebilecek sağlam kuvvetli bağlar verdi. Ama Luffy yalnız kalacağı için Ace'i kurtarmak istedi kendi için felan çok saçma yorumlar ve o zaman sevgi bağı bulunan herkes için aynı eleştiriler yapılabilir. WB de Ace için yarınlar için iyi bir evlat yetiştirmenin ne zararı var? Her zaman güçlü olamayacağım gibi bir şey diyordu? Biz de buna çıkar ilişkisi mi diyelim?Luffy tamamen Ace'i kurtarmaya odaklandı. Ve her yerde de Ace benim kardeşim onu kurtarmalıyım dedi. Dediklerinin elle tutulur bir yanı yok.
Yani trollük mü yapıyorsun ciddi misin anlayamadım.
Bu arada WB felan diyorsun. WB Oden ve çocukları için ne yapmış onları da yorumla?![]()