Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden korsanfan bu kadar çok boş eleştiri yapıyor.
önemli, bilgili, öngörülü, duyarlı görünme çabası çok baskın gözüküyor. 30 yıllık manga çizerine işini öğretecek kadar bilgili ve görgülü boş beleş adam kalabalığı var ülkede. bu kalabalık illa ki buraya da yansıyor. her ne yapıyorsa, üç saniye bile ilgilense o işin en yetkin uzmanı gibi konuşuyor. duygularını düşünce, tahminlerini gerçekler sanan delüzyonel takıntılı tipler. benim bu yorumu yapmam, benim de pek aklı başında biri olmadığımı gösteriyor örneğin. boş beleş adamları ciddiye alıp boş beleş eleştirmek beni de boş beleş yapıyor. ama olsundu. hayat...

Akainu'nun IM'i koltukta oturur görünce saldırıp Gorusei'i şişlediği ve sonra IM'i erittiği hayaliniz devam ediyor mu usta :)

Luffy'nin ölüme karşı verdiği 3 tepki var.

1- Çok yakın birisi ölürse ağzını hamburger gibi açıp kitlenip kalmak, şok geçirmek, Ace'in ölümü.
2- Yakın birisi ölürse öldüğü arkın devamında parti yapmak, 500 bölüm sonra ise onu hatırlayıp Kaido, bu da Pedro için demek.
3- Uzak birisi ölürse Amca (Vegapunk) çok kötü yaralandı, öldü herhalde deyip tespit yapmak.

Luffy'de Gon olacak çap, kapasite, karakter ve irade yok. Gon olmak için duygusal bağın kuvvetli olması lazım. Luffy ve Ace arasında böyle bir bağ vardı ancak Luffy Ace ölünce rage atacak yerde şok geçirip 1 hafta salya sümük ağladı. Ace öldü, kimsem kalmadı dedi, sonra kendi kendini ama benim tayfam var diye teselli etti. Bu da Luffy'nin aslında Ace için üzülmediğini, aslında kendisinin yalnız kaldığı endişesiyle kendisine üzüldüğünü gösteriyor. Buradan bile Luffy'nin ne kadar bencil biri olduğu ortaya çıkıyor, tüm olayı yanlış anlamış anlayacağınız.

Ace ölünce Ace'in ölümüne gerçekten üzülüp rage atan kişi WB idi. Bir de Punk Hazardda Baby 5 ve Buffalonun hallerine bakıp rage atıp Smoker'a patlayan Doffy var. 1200 bölüm oldu başka böyle sahne görmedik zaten. Birinin ölümüne üzülen veya öfkelenen çok kişi var ama rage atacak öfkeyi toplayan yok.
Luffy Ace'i kurtarmak için kendi macerasından, amacından vaz geçip ölümü göze alıp önce ID'i basıp sonra da MF'u basmadı mı? :D Ölsem bile seni kurtaracağım demedi mi?

Ayrıca Luffy'i rakibi yense eleştiriyorsunuz, yenilse eleştiriyorsunuz. Kaido'yu yendi kenara attı fukara sümüğü gibi yine eleştirdiniz.:D

MF'da kendinden 100 kat güçlü kişilere karşı rage atıp yenmesini bekliyordunuz yani? :D Ama bunu yapamadığı için de eleştiriyorsunuz.:D

Yalnız Imu gunko'nun bedeninde gücü ve hakisinin belli bölümünü kullanıyor olabilir. Sabo saldırırken görünümü farklıydı. Asıl bedeni meyve güç olarak farklı seviyededir. Buna rağmen çok zorlanabilir luffy. illaki galip gelicektir diğer türlü elbaf kurtulamaz ama son savaştaki ımu bundan çok daha güçlü olacaktır.

Sanji & Zoro vs. Dorry & Broggy
Luffy & Loki vs. Imu geliyor, Gon & Luffy üzerinden tartışma dönüyor. İkisi de beyzade, hepsi asilzadedir yapmayın...
Ben sommers ve killigham bekliyorum ama dediğinde mantıklı. Birbirine çok yakın güçteler zoro ve Sanji'ye benzer zorlukta olacaklar. Diğer yandanda hasar olayını çözmeye çalışacaklar. Ölümsüz oldukları için rahatça ezip kesebilirler şimdilik.

Luffy Ace'i kurtarmak için kendi macerasından, amacından vaz geçip ölümü göze alıp önce ID'i basıp sonra da MF'u basmadı mı? :D Ölsem bile seni kurtaracağım demedi mi?

Ayrıca Luffy'i rakibi yense eleştiriyorsunuz, yenilse eleştiriyorsunuz. Kaido'yu yendi kenara attı fukara sümüğü gibi yine eleştirdiniz.:D

MF'da kendinden 100 kat güçlü kişilere karşı rage atıp yenmesini bekliyordunuz yani? :D Ama bunu yapamadığı için de eleştiriyorsunuz.:D
Tartışma konusunu bilmediğin için yorumun biraz alakasız kalıyor.

Konu ne, konu Luffy'den Gon olur mu, biri ölürse Luffy Gon tepkisi verir mi ?

Senin mesajın ne, Luffy'i niye eleştiriyorsunuz :)

Konuya geri dönersek, Luffy'den Gon olur mu, olmaz diye yukarıda açıkladım, senin yazdığın çerçevesinde bir daha açıklayayım.

Rage atmak demek illa ki 100 kat güçlü adamı yeneceksin demek değil. WB de kesin yenemedi, anlık kazandı, Gon da yenemeyebilirdi, çok yendi de sayılmazdı, hem kolunu verdi hem nen yeteneğinden oldu.

Luffy ne zaman Gon olurdu, Ace öldüğünde NİKA açsa Gon olurdu, o saydığın herkesi de dövebilirdi
Ya da en azından BM gibi bilinçsiz de olsa Kral Haki salabilirdi, Ace ve Dof veletken sıkıştıklarında salıyorlardı.

O saydığın Ace için hayatını feda etti ve sair geyik bunlar, yukarıda açıkladım, Luffy'nin Ace için canını ortaya koyması, dünyadaki tek varlığı olduğu içindi. Ace'e hayrı dokunsun diye değil, kendi varlığını kaybetmemek için yaptı, sonra kaybedince ağladı, sonra tayfasını hatırlayınca da unuttu gitti zaten. Ace öldüğüyle kaldı yani.

önemli, bilgili, öngörülü, duyarlı görünme çabası çok baskın gözüküyor. 30 yıllık manga çizerine işini öğretecek kadar bilgili ve görgülü boş beleş adam kalabalığı var ülkede. bu kalabalık illa ki buraya da yansıyor. her ne yapıyorsa, üç saniye bile ilgilense o işin en yetkin uzmanı gibi konuşuyor. duygularını düşünce, tahminlerini gerçekler sanan delüzyonel takıntılı tipler. benim bu yorumu yapmam, benim de pek aklı başında biri olmadığımı gösteriyor örneğin. boş beleş adamları ciddiye alıp boş beleş eleştirmek beni de boş beleş yapıyor. ama olsundu. hayat...
Keşke 30 yıllık manganın ne kadar güzel yazdığını her bölüm tartışsanız da okusak kardeşim.

Knight online avatarlı bir adam olarak ne dediğinin zerre önemi yok, gelip burada apır sapır geveliyorsun.

Tartışma konusunu bilmediğin için yorumun biraz alakasız kalıyor.

Konu ne, konu Luffy'den Gon olur mu, biri ölürse Luffy Gon tepkisi verir mi ?

Senin mesajın ne, Luffy'i niye eleştiriyorsunuz :)

Konuya geri dönersek, Luffy'den Gon olur mu, olmaz diye yukarıda açıkladım, senin yazdığın çerçevesinde bir daha açıklayayım.

Rage atmak demek illa ki 100 kat güçlü adamı yeneceksin demek değil. WB de kesin yenemedi, anlık kazandı, Gon da yenemeyebilirdi, çok yendi de sayılmazdı, hem kolunu verdi hem nen yeteneğinden oldu.

Luffy ne zaman Gon olurdu, Ace öldüğünde NİKA açsa Gon olurdu, o saydığın herkesi de dövebilirdi
Ya da en azından BM gibi bilinçsiz de olsa Kral Haki salabilirdi, Ace ve Dof veletken sıkıştıklarında salıyorlardı.

O saydığın Ace için hayatını feda etti ve sair geyik bunlar, yukarıda açıkladım, Luffy'nin Ace için canını ortaya koyması, dünyadaki tek varlığı olduğu içindi. Ace'e hayrı dokunsun diye değil, kendi varlığını kaybetmemek için yaptı, sonra kaybedince ağladı, sonra tayfasını hatırlayınca da unuttu gitti zaten. Ace öldüğüyle kaldı yani.
Niye Luffy'den Gon olsun. İki serinin konsepti aynı mı? Güçlenme ilkeleri benzer mi? O seride yeminlerle güç artışı sağlanabiliyor. Gon o şekilde güçlenebilir. Luffy o şekilde güçlenebilir mi OP dinamiklerine göre? Hayır. Ama güçlenebilse yapabileceğini biliyoruz. Zira bunu Chopper belirtiyor Ennies Lobby'de. Orada Luffy'nin her güç artışında vücudunu ne kadar zorladığından bahsediyordular. Luffy savaşırken sonunu düşünen bir adam değil. Her zaman da en tehlikeli şeyleri yapan biri olarak profil çizdi.

Zira İvankov ile sürekli doping olarak vücudunu zorlaması bunların işareti. Adam kendini düşünerek savaşmadı. Ayrıca Luffy zaten bir kez kral haki salarak Ace'in hayatını kurtarıyor.

Yani bunu tartışmanın ne anlamı var? Gon Luffy olabilir miydi diye tartışılıyor mu? :D

Ace de benzer şekilde yalnızdı. Bunlara kardeş oluyorlar. Bağları kardeşlik üstünü kuruldu. Adamları zaten yalnızlık bir araya getirdi kardeş yaptı. Birbirleri için ölebilecek sağlam kuvvetli bağlar verdi. Ama Luffy yalnız kalacağı için Ace'i kurtarmak istedi kendi için felan çok saçma yorumlar ve o zaman sevgi bağı bulunan herkes için aynı eleştiriler yapılabilir. WB de Ace için yarınlar için iyi bir evlat yetiştirmenin ne zararı var? Her zaman güçlü olamayacağım gibi bir şey diyordu? Biz de buna çıkar ilişkisi mi diyelim? :D Luffy tamamen Ace'i kurtarmaya odaklandı. Ve her yerde de Ace benim kardeşim onu kurtarmalıyım dedi. Dediklerinin elle tutulur bir yanı yok.

Yani trollük mü yapıyorsun ciddi misin anlayamadım.

Bu arada WB felan diyorsun. WB Oden ve çocukları için ne yapmış onları da yorumla? :D

Son düzenleme:
Ben sommers ve killigham bekliyorum ama dediğinde mantıklı. Birbirine çok yakın güçteler zoro ve Sanji'ye benzer zorlukta olacaklar. Diğer yandanda hasar olayını çözmeye çalışacaklar. Ölümsüz oldukları için rahatça ezip kesebilirler şimdilik.
Sommers ve Killingham bizim tayfadan birilerini dövecek gibi hissediyorum, power-up için build-up yapılacak enfes karakterler şu an. Ayrıca, diğer Kutsal Şövalyeler de gelebilir Elbaf'a ki bunu çok istiyorum çok güzel eşleşmeler görebiliriz.

Sommers vs. Jinbei veya Franky çok güzel akardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık