Hadi inşallah, bağlı olmasın yeter ciğerimiz soldu yav kaç bölümdürJinbe aşağı atılmış @DenizinŞövalyesi
Hadi inşallah, bağlı olmasın yeter ciğerimiz soldu yav kaç bölümdürJinbe aşağı atılmış @DenizinŞövalyesi
Kizaru da ayrılmaz diye düşünüyorum Egg Head de biraz duygusallaştı ama Fuji'nin Marijoes'te yaptığını yapmazdı mesela. Kalkıp Aramaki ile kapıştı adam dediğini de yaptırdı. Umarım onun geçmişini net görürürüz. Şu İMU'yu görünce aklıma o gelmişti.Olası bi amirallerin isyanında
Fuji devrimcilere gitse
Kuzan karasakalda
Kizaru bize gelse
Aramaki ayrılmaz
Akainu ayrilmaz
Im'in saldığı kral hakinin sebebi Sakazuki'nin ofisinde sinirlenmesiymiş. Reis birilerini azarlerken fazla bağırmış Im de korkup kral haki salmış.@sensey Hala ipucular gelmedi neden? Spoilerciler çok sessiz![]()
Amiral sıkıcı olur, Luffy asla kabul etmez bir amirali tayfasında.Aklıma geldi de tayfaya bir amiral eklesek bu saatten sonra uygun olur gibi... Fujitora bu İMU'yu öğrense tam da bu şekilde direkt Luffy tarafına atlar yani...
Yamato 2 numara olurdu, Zoro 3 olurdu.Tayfanın 3. numarasında bir problem oluyor, Sanji 3 numarayken o da bir şey yapmıyordu, düşünüyormuş, analiz ediyormuş gibi takılıyordu.
Şimdi Jinbei 3 numara oldu, o da aynı yolun yolcusu. İyi ki Yamato gelmemiş tayfaya. Bir de onun hiçbir şey yapmamasını kaldıramazdım.
Tayfa derken yani aynı safta yer alacaklardır bence SODA'nın işlediği karakter özelliği Fuji üstünde bunu gerektiriyor çünkü. Dragon ile aynı mentalite ama bu adam buraya girerek sistem değiştirmeye çalışıyor. Dragon ise çıkıp kendi oluşumunu kurdu misal.Amiral sıkıcı olur, Luffy asla kabul etmez bir amirali tayfasında.
Luffy'nin tayfaya dahil edeceği kişilerde aranan ilk gereklilik ucube olması.
Vegapunk'ın cesedinin yanında kahkaha atıyorduBu arcda tayfadan birinin ölümü üzere luffy nin rage geçirmesini bekliyorum
Tıpkı kite öldüğünde gon'un rage geçirmesi gibi.