Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta burada başka karaktere bir şey dediğiniz yok. Alakalı alakasız her şeyde Luffy diyorsunuz çünkü.
Sen de Zoro göm reis ? Elini tutan var mı Zoro gömdün de gelip Lütfü şöyle böyle mi dedik.

Lütfü ve bencillikle ilgili bir tartışma vardı ben de lütfünün pek çok bencil sözlerinden birini yazdım buraya o kadar. Lütfü mesela Usopp için kaç kere o denizlerin cesur savaşçısı olacak falan demiş ? ben pek hatırlamıyorum varsa yoksa ben ben ben diyor. Gerçek hayatta eşin dostun olsa s..tiri çekersin.

Sen de Zoro göm reis ? Elini tutan var mı Zoro gömdün de gelip Lütfü şöyle böyle mi dedik.

Lütfü ve bencillikle ilgili bir tartışma vardı ben de lütfünün pek çok bencil sözlerinden birini yazdım buraya o kadar. Lütfü mesela Usopp için kaç kere o denizlerin cesur savaşçısı olacak falan demiş ? ben pek hatırlamıyorum varsa yoksa ben ben ben diyor. Gerçek hayatta eşin dostun olsa s..tiri çekersin.
Usopp kaç kere söylemiş bunu kendi için? :D Yine kendi standartlarını çıkarmışsın.

Şu loki nin meyvesini cidden merak ediyorum. Diğer iki tanrı dan biri olabilir diye bekliyorum. devlerin güçlü görünmesinin sebebi nesilden nesile aktarılan o kutsal meyveden kaynaklı olabilir. yoksa öyle cokda güçlü olmadıklarını gördük.

İmu, Nikayı görünce Oden tarafından travma yaşayan Kaido tribine girip gerilip durmazsa iyi olur. Kaido savaşında ikide bir Odeni hatırlayıp depresifleşen Kaido yeterince baymıştı o arc.Geçen bölümde o herşeyden üstün sakin mantıklı tavrı gayet iyiydi İmu'nun. Bu mentalde durursa baya güzel olur ama Egghead de Joyboyun hakisini hissedip kapaklanması baya kötüye işaret ediyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık