Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148 Spoiler Yorumları

Gaban reis döktürmüş. Dediğim gibi sovalye goroseilere zarar verme yolunu , haki tekniğini bunla bize sunacak. Kral haki tekniği olur bu olay diyordum ama farklı çıkacak gibi. Loki de biliyordur büyük ihtimal zarar verme yolunu. Elbaf ve gaban üzerinden işi bitirecek. Keşke bizim tayfa kendi çözseydi bu olayı ama yapacak birşey yok

Gaban ve Sommers'in birbirini tanıyor olmasına şaşırmadım. Sommer'in yediği hasarın miktarını sonraki bölümde göreceğiz, iyileşmiyor ama şuan için öyle görüyor olabiliriz. Belki de iyileşecektir ve sonraki bölüm iyileştiğini göreceğiz. Şahsen, gaban-sommers falan hiç merak etmiyorum. Bizimkilerin sahneye girişini ve yaratacağı etkiyi merak ediyorum. Yonkou-yonkou diyorlar, etkisi görelim bakalım yonkou nasıl oluyormuş.

Gaban'ın baltalarının keskinliğini sorgulamamak lazım sanırım. Malum her çeşit ormanda o baltalarla çalışmış biri. İyi bileğilenmiş baltalar. :oleyo:

Demekki sommers hasar aldıktan sonra bir süre devam ediyorki bölüm o kanıya varılmış.Gaban dev ile evli. Devlerden öğrenmiş olabilir yada arıkovanıyla ilgili birşeyler var. Her ne ise yakında öğreniriz. Gaban kullıyorsa bu gücü luffy,Sanji ve zoro'da öğrenicektir. Jinbe ve haki açan usopp dahi yapabilir. Ancak wano gibi eğitim süresi olmayabilir. Anahtar gaban ise vs arasında tayfaya nasıl aktarıcak görücez.

Hasar olayının detayını bilmiyoruz vermişse bile aşağıdaki vs gibi olabilir yenilenme şeklinde. Daha kritik bir hasar gerekebilir ki hasar verebilmek bile başlı başına zor.

Luffy Amazon Lily arcinda ilk kral hakisini saldigi zaman havalara ucmustuk vay anasini ne kadar ozel bir yetenek demistik simdi kral hakisi olmayan bir Caribou kaldi herhalde.

Ayrica bu haki mevzusu artik baydi ya matruska bebek gibi hakinin icinden baska bir haki cesiti onun icinden baska bir haki cesiti cikiyor. Gaban’in kullandigi hakiye muhtemelen Wano’da ryo dedikleri gibi buna da nyo falan diyecektir Elbaf’in efsaneleri kullaniyordu ben de onlarin kitabelerinden ogrendim falan diyecektir.

Ha iyi yani yok mu kesinlikle var. Tayfanin hepsine haki ogretmesi lazim inadina egitim arc’i bekliyorum ben hatta soyle 6 aylik bir timeskip olursa ona da raziyim

Luffy Amazon Lily arcinda ilk kral hakisini saldigi zaman havalara ucmustuk vay anasini ne kadar ozel bir yetenek demistik simdi kral hakisi olmayan bir Caribou kaldi herhalde.

Ayrica bu haki mevzusu artik baydi ya matruska bebek gibi hakinin icinden baska bir haki cesiti onun icinden baska bir haki cesiti cikiyor. Gaban’in kullandigi hakiye muhtemelen Wano’da ryo dedikleri gibi buna da nyo falan diyecektir Elbaf’in efsaneleri kullaniyordu ben de onlarin kitabelerinden ogrendim falan diyecektir.

Ha iyi yani yok mu kesinlikle var. Tayfanin hepsine haki ogretmesi lazim inadina egitim arc’i bekliyorum ben hatta soyle 6 aylik bir timeskip olursa ona da raziyim
Hakinin içinden yeni yeni hakiler çıkması geçmiş hikayeyi baltalıyor. Eskiden gördüğümüz tonla güçlü karakterde yeni çıkan özelliklerin hiçbiri yok, çünkü o zamanlar Oda bunları düşünmemişti. Şimdi ekliyor da ekliyor

Hakinin içinden yeni yeni hakiler çıkması geçmiş hikayeyi baltalıyor. Eskiden gördüğümüz tonla güçlü karakterde yeni çıkan özelliklerin hiçbiri yok, çünkü o zamanlar Oda bunları düşünmemişti. Şimdi ekliyor da ekliyor
Kesinlikle oyle. Artik haki savasi gorunce bile sasirmiyorum. Eklenecek yeni bir ozellik kalmadi gibi. Cok onceden meyvenin iradesi muhabbeti cikinca biraz umitlenmistim acaba meyvelerin de bilinci var mi konusabiliyorlar mi dusunebiliyorlar mi vs ondan da bir olay cikmayacak gibi

Sanırsam hükümetide sonradan ekledi. Shicibukai, yonkou, denizci üçlüsü diye tasarladığını hatırlıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık