Daha az efor daha hızlı sonuç. Karasakal zaten onursuz bir korsan. Ha üç dalmışlar ha beş. Tek dalsa yenemeyecek mi sanki.Arkadaşlar adam indirme anlamında dedim.
Law'ı da kendi indirmedi.
Daha az efor daha hızlı sonuç. Karasakal zaten onursuz bir korsan. Ha üç dalmışlar ha beş. Tek dalsa yenemeyecek mi sanki.Arkadaşlar adam indirme anlamında dedim.
Sonuç olarak dediğim yere geliyor olay.Daha az efor daha hızlı sonuç. Karasakal zaten onursuz bir korsan. Ha üç dalmışlar ha beş. Tek dalsa yenemeyecek mi sanki.
Sonuç olarak dediğim yere geliyor olay.
Başkalarını tayfasına bu işler için aldı reis.
Senin tayfada zoro sanji harici bi işe yaramıyor diye benim tayfama laf edemezsin Alpamis efendi lütfen.Sonuç olarak dediğim yere geliyor olay.
Kardeşim şimdi niye öyle söylüyorsun Robin olmadan kimse rafteli bulamaz, yazıtları okuyamaz, tarihi açıklayamaz, çok çok çok önemli hala bir sürü ajan bu kadın için geliyor üstelik Dragon'un da tayfada önemsediği tek karakterSenin tayfada zoro sanji harici bi işe yaramıyor diye benim tayfama laf edemezsin Alpamis efendi lütfen.![]()
Güzel kardeşim adam yenme anlamında dedim hala aynı şeyi diyorsunuz. Karasakal tayfasi büyük bir ismi indirmiş Teach'in katkısı bile yok işte.Senin tayfada zoro sanji harici bi işe yaramıyor diye benim tayfama laf edemezsin Alpamis efendi lütfen.![]()
O zaman Karasakal tayfa kurmasın ne anlamı var ki? Aokiji gibi güçlü ve zeki bir karakteri böyle işler için kullanmayacaksa ne için kullanacak.Arkadaşlar adam indirme anlamında dedim.