Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148 Spoiler Yorumları

Yine dünyanın en güçlü en efsane insanlarından birisi tayfayı kurtarıyor, plot plot no mi.
Knk asıl plot tayfanın en güçlü üçlüsünün aşağıda olması. Orada bırak luffy’i loki’yi Zoro olsaydı dağıtırdı o şövalye ekibini. Şövalyeleri şişirmek için o adamları ezecek ekibi aşağıya yolladı Oda, bu da şövalyeler için plottur.

Gaban ve Sommers'in birbirini tanıyor olmasına şaşırmadım. Sommer'in yediği hasarın miktarını sonraki bölümde göreceğiz, iyileşmiyor ama şuan için öyle görüyor olabiliriz. Belki de iyileşecektir ve sonraki bölüm iyileştiğini göreceğiz. Şahsen, gaban-sommers falan hiç merak etmiyorum. Bizimkilerin sahneye girişini ve yaratacağı etkiyi merak ediyorum. Yonkou-yonkou diyorlar, etkisi görelim bakalım yonkou nasıl oluyormuş.
Sanirim Gorosei = Kutsal Sovalye’lerin lideri teorisi dogru cikacak gibi. Ne zaman Gorosei’ler icinde bosluk olussa o zaman Kutsal Sovalye’lerin lideri statu atliyor. Saturn en az 270-300 yasinda falandi oldugunde, sovalyeler de olumsuz olduklari icin genelde hepsi 100+ olabilir. Zaten kayip yuzyil hakkinda her seyi bildikleri de ima edildi 1-2 bolum once.

Not: Ya da sovalyelerin olumsuzlugu sadece hasarla sinirliyken Gorosei’lere yas olarak da olumsuzluk veriliyor olabilir, ki bence bu daha mantikli. Shamrock Shanks’la yasit, Garling’de God Valley’den sonra yas almis.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık