O sahnelerde yok demiştim, nitekim de yoktu o sahnelerde. O sahnelerde kral haki varsa ve bizimkiler sorunsuzca durdurmuşsa kime eksi kime artı yazar, ben karakterimi savunmuşum hatta.Kral haki işine çok itiraz etmiştin ya.
Şaka bu arada başka bir şey de çıkabilir alttan.
O zaman geri çıkar gibi o kol. Sadece yenilenme hızı yavaşlamıştırO sahnelerde yok demiştim, nitekim de yoktu o sahnelerde. O sahnelerde kral haki varsa ve bizimkiler sorunsuzca durdurmuşsa kime eksi kime artı yazar, ben karakterimi savunmuşum hatta.
Spoiler'da "casually" diyor, bakalım Arap Pew'in sıradan saldırı algısı nasılmış göreceğiz. Varsa şu an bile kullanmamış olabilir. Sadece Kral Hakiyle saldırı almamaları gerekiyor zaten, amirallerin bir kısmında kral haki yok ve sırf bu yüzden bunları yenemeyecekler mi?
Devrimcilerin rakibi olacak adamalara fazla anlam yüklemişsiniz usta. Shamrock ve Garling dışı at çöpe.Dragon üçer beşer indirir bunları. Şövalye unvanından bağımsız özel bir iki karakter daha çıkmadığı müddetçe (Shanks'ın sülale gibi) forsları buraya kadarmış.
Wano bile Kaido ve hain planlara düşmüştü. En güçlü krallık dediği Elbaf bizimkiler ve Gaban olmasa üç tane çapulcuya düşecekmiş. Shamrock olmadan ortada bir tehdit yok. Shamrock geri gelecek, Loki tarafsız güç olarak iki tarafa da saldırıcak anca öyle tehdit unsuru olur.Dragon üçer beşer indirir bunları. Şövalye unvanından bağımsız özel bir iki karakter daha çıkmadığı müddetçe (Shanks'ın sülale gibi) forsları buraya kadarmış.
Belki gelişmiş silahlanma hakisi kullanmıştır. Belki her şövalyeye başka bir güç vermişlerdir. Yoksa hepsinde aynı güç olduğu açıklanmış mıydı?O zaman geri çıkar gibi o kol. Sadece yenilenme hızı yavaşlamıştır