Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148 Spoiler Yorumları

Wano bile Kaido ve hain planlara düşmüştü. En güçlü krallık dediği Elbaf bizimkiler ve Gaban olmasa üç tane çapulcuya düşecekmiş. Shamrock olmadan ortada bir tehdit yok. Shamrock geri gelecek, Loki tarafsız güç olarak iki tarafa da saldırıcak anca öyle tehdit unsuru olur.

Belki gelişmiş silahlanma hakisi kullanmıştır. Belki her şövalyeye başka bir güç vermişlerdir. Yoksa hepsinde aynı güç olduğu açıklanmış mıydı?
Gunko şövalyeler için ölümsüz dedi ama haki zayıflıkları olur gibi çünkü meyve tabanlı bir iş bence. Gaban da en kötü haki kaplama vurmuştur, ryo tarzı.
Gördükten sonra umudu kestim de bunlara anlam yüklenmesinin sebebi son savaşta Wg tarafında yeteri kadar önemli dövüşçü olmamasından dolayıydı.
Her biri ayrı ayrı çok güçlü olsaydı bu sefer çok dengesiz olurdu. İki sağlam adam fazlasıyla yeterli.

Ray ile karşılaşınca haki kavramıyla tanışmıştık, logia meyve kullanıcısı amiral'e vurunca nasıl vurdu olmuştuk. Benzer bir etkiyi burada yaşıyoruz, Gaban karakteri kutsal şovalyeleri doğruyor ve gerekçesini şuan için bilmiyoruz ama hakinin bir türü olarak karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Kral'ın hakisi kavramı ile vurulabiliyor olursa, şahsen çok mutlu olmam. Kral'ın hakisi yoksa, OP'de çöpsün hissiyatın kapılıyorum. Umarım, farklı bir açıklaması vardır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık