Baktı ki Dragon bunları yenecek kadar güçlü değil, bunları zayıflattı Dragon'u yine güçlendirmedi.Devrimcilerin rakibi olacak adamalara fazla anlam yüklemişsiniz usta. Shamrock ve Garling dışı at çöpe.

Baktı ki Dragon bunları yenecek kadar güçlü değil, bunları zayıflattı Dragon'u yine güçlendirmedi.Devrimcilerin rakibi olacak adamalara fazla anlam yüklemişsiniz usta. Shamrock ve Garling dışı at çöpe.
Tanrı gelirse işi yaş.Evrene negatif mesajlar vermeyelim lütfen. Reis babalar gibi h. hakiyle geliyor. Aldığım duyumlara göre şövalye mömalye bana sökmez, bizzat tanrınız gelsin, demiş.
Gördükten sonra umudu kestim de bunlara anlam yüklenmesinin sebebi son savaşta Wg tarafında yeteri kadar önemli dövüşçü olmamasından dolayıydı.Devrimcilerin rakibi olacak adamalara fazla anlam yüklemişsiniz usta. Shamrock ve Garling dışı at çöpe.
Slash demiş spoilerde. Tayfada tek slash atabilen Zoro şu an. Zoro'ya artı yazdıTekrar geçmiş olsun @Erwin Smith @Tommy Vercetti
Gunko şövalyeler için ölümsüz dedi ama haki zayıflıkları olur gibi çünkü meyve tabanlı bir iş bence. Gaban da en kötü haki kaplama vurmuştur, ryo tarzı.Wano bile Kaido ve hain planlara düşmüştü. En güçlü krallık dediği Elbaf bizimkiler ve Gaban olmasa üç tane çapulcuya düşecekmiş. Shamrock olmadan ortada bir tehdit yok. Shamrock geri gelecek, Loki tarafsız güç olarak iki tarafa da saldırıcak anca öyle tehdit unsuru olur.
Belki gelişmiş silahlanma hakisi kullanmıştır. Belki her şövalyeye başka bir güç vermişlerdir. Yoksa hepsinde aynı güç olduğu açıklanmış mıydı?
Her biri ayrı ayrı çok güçlü olsaydı bu sefer çok dengesiz olurdu. İki sağlam adam fazlasıyla yeterli.Gördükten sonra umudu kestim de bunlara anlam yüklenmesinin sebebi son savaşta Wg tarafında yeteri kadar önemli dövüşçü olmamasından dolayıydı.
@FrostPale sakın kendine 6 ay ban atmaBugünü Gaban'a biat günü ilan ediyorum.Gaban fan kulübüne alımlarımız devam etmektedir. Çıkın çıkın gelin.
@Montana
İskelet yapısını maniple edip ayaklarını kılıca döndürecek Sanji'ye KK yolu açılmıştır bu saatten sonraSlash demiş spoilerde. Tayfada tek slash atabilen Zoro şu an. Zoro'ya artı yazdı
O zaman kılıç ustası sayarım. Zoro da en güçlü kılıç ustası olacağına göre...İskelet yapısını maniple edip ayaklarını kılıca döndürecek Sanji'ye KK yolu açılmıştır bu saatten sonra