Yok gazlamadım ya. Shamrock harici bunlar WG’nin komutan seviyesi adamları ediyordur.Amiral gazcısı mewtwo şövalye de gazlarken mi yakalandı yoksa?
Yok gazlamadım ya. Shamrock harici bunlar WG’nin komutan seviyesi adamları ediyordur.Amiral gazcısı mewtwo şövalye de gazlarken mi yakalandı yoksa?
O işin ucunun nereye gideceğini bildiği için önden önlem alıyor:dAmiral gazcısı mewtwo şövalye de gazlarken mi yakalandı yoksa?
Konum olarak daha üstte duruyorlar.Cidden bunları amirallerden güçlü mü görüyorsun?
Maalesef artık silindiği için yok, ama hatırlarsın Erkan "Zoro+Sanci=Ray" diye konu açmıştı, hatta şunu kullanıyordu argümentum31 için. Zamanında buna katılanların, şu an birden Gaban övmesinin nedeni ne sence?Kaçamazsın kardeşim.
![]()
Usta, üzerinde Ömer Üründül objektifliği var. Haki ile çözülse niye ölümsüzüz, desinler? Yeni dünyada haki peynir ekmek gibi her eve giriyor. Gaban Baba Luffy'e h. hakinin yeni ufuklarını açacak. Biz de yeşillerle ölesiye makara yapacağız.Gunko şövalyeler için ölümsüz dedi ama haki zayıflıkları olur gibi çünkü meyve tabanlı bir iş bence. Gaban da en kötü haki kaplama vurmuştur, ryo tarzı.
Her biri ayrı ayrı çok güçlü olsaydı bu sefer çok dengesiz olurdu. İki sağlam adam fazlasıyla yeterli.
Ajanda sahibi olmak o kadar da kötü değil ya. Gerçi erkan bokunu çıkarmıştı o işin.Maalesef artık silindiği için yok, ama hatırlarsın Erkan "Zoro+Sanci=Ray" diye konu açmıştı, hatta şunu kullanıyordu argümentum31 için. Zamanında buna katılanların, şu an birden Gaban övmesinin nedeni ne sence?![]()
Yani cidden çok ihtiyacımız var şöyle sağlam bir gömün biziUsta, üzerinde Ömer Üründül objektifliği var. Haki ile çözülse niye ölümsüzüz, desinler? Yeni dünyada haki peynir ekmek gibi her eve giriyor. Gaban Baba Luffy'e h. hakinin yeni ufuklarını açacak. Biz de yeşillerle ölesiye makara yapacağız.![]()
Önümüzdeki bölüm Gaban'ın sırıtırken "bu tekniği Rayleigh bile bilmiyor" demesi yok mu?Usta yapay zekâyı devreye soktum o bile mavi ekran verdi. Şarap dolu bardak görselini bile artık yapabiliyor ama bu artı işinin hesabını yapamadı. Yakında Sanji'yle Gaban'a biat edenleri de hesaplayamaz hâle geleceğiz.![]()
Hafife alınacak bir iş değil Reis yapma böyle adamın en büyük icraatinin ağaç kesmek olduğunu düşününceTakım elbiseli yayın yakışır.
Neyi kutluyorsun, Gaban ne yapmış usta?
Baltayla kol kesmiş.
Ajandadan çok, ajandanın kılıfını değiştirmek gibi bu.![]()
Alpamis'te performans düşüşü var diye yorumladım. O on beşinize birden saldırıp size günlük dozunuzu veriyordu. Ama sıkıntı yok, onu aratmayız. Yılların bilenmişliğiyle sizi Law'un Mom'ı gömdüğü gibi gömeceğiz.Yani cidden çok ihtiyacımız var şöyle sağlam bir gömün bizi![]()
Usta, bu mu daha çok tahrik eder Sdney mi desen kararsız kalırım. O derece tetikleyici bir şey bu.Önümüzdeki bölüm Gaban'ın sırıtırken "bu tekniği Rayleigh bile bilmiyor" demesi yok mu?