Kaido kaçtı o saldırıdan.Yüzlerce metre uzunluğunda Kaido'ya vuramadı Zoro. Körle yatan şaşı kalkar.
Kaido kaçtı o saldırıdan.Yüzlerce metre uzunluğunda Kaido'ya vuramadı Zoro. Körle yatan şaşı kalkar.
Sahneler alakasız birbirinden. Derdin Zoro gömmek olmuş senin.Yüzlerce metre uzunluğunda Kaido'ya vuramadı Zoro. Körle yatan şaşı kalkar.
Loki de kaçıyor.Kaido kaçtı o saldırıdan.
King savunduğun kadar Zoro savunmuşluğum var dostum. Üstelik uçup kaçmadan.Sahneler alakasız birbirinden. Derdin Zoro gömmek olmuş senin.
Luffy kg gibi bir şey vurmuş da olabilir.Alan saldırısı değil g4'ün çoğu atağı zaten. Tek hareketle sıyrılabilir atakları var ağırlıklı olarak.Ejderin hareket manevrası yüksek ama bir devin değil.
Bu sahneyi bir görelim ama muhtemelen Loki'ye artı Luffy'e eksi yazacak.
Kalıbına göre çok esnek ve hareketli çıkacak bence Loki tepki süresi inanılmaz olabilir.
Thriller Bark'taki Oars gibi olacak muhtemelen.Oradaki gibi toplu dalacaklar Loki'ye atıf olabilir o kısım.
Eski bölümlerde, özellikle Mihawk vs. Zoro’da çok dillendirmişti. O zaman karakteri ilerleyen süreçte değişti.Dofa Law ile beraber daldı. Kaido'ya da dört kişiyle dalmıştı çatıda. 1v1 takıntısı olduğunu sanmıyorum.
Çerçeveletip asmayı düşünüyorum.Dofa Law ile beraber daldı.