Yüzlerce metre uzunluğunda mı, kardeşim iyi misin xDYüzlerce metre uzunluğunda Kaido'ya vuramadı Zoro. Körle yatan şaşı kalkar.
Yüzlerce metre uzunluğunda mı, kardeşim iyi misin xDYüzlerce metre uzunluğunda Kaido'ya vuramadı Zoro. Körle yatan şaşı kalkar.
Kaido'nun ejder halinden bahsediyoruz.Yüzlerce metre uzunluğunda mı, kardeşim iyi misin xD
Denizde yaşayan devasa balıklara Deniz Kralı, dağlarda-ormanlarda yaşayan devasa hayvanlara da Dağ Kralı deniyor. Bizim dünyamızda da böyle, ormanın hakimi olarak görülen Aslanlara da Ormanın Kralı diyorlar.Bu dağ kralları ,Oden'in kestiği domuz da dağ kralıydı Wanoyla Elbaf arasında bi olay var da hadi bakalım
Ejder formunu diyorsun olabilir ama bağlı bir eleman göremedimKaido'nun ejder halinden bahsediyoruz.
![]()
Ad hominem mi ? Hiç şaşmaz.Ejder formunu diyorsun olabilir ama bağlı bir eleman göremedim
Yine can yanıklığından hikaye anlatmaya başlamışsın diye yorumluyorum xD
Bağlı adama vuramamış demişim laf o zaten, yorumun çıkışı bu üstelik bir de dev yazmışım.Ad hominem mi ? Hiç şaşmaz.
Başta fail yorum yaptımı zannedip oltaya gelen sensin. Allah çarpsın wgye döndünüz iyice. Zoro savunduğumda gözünü kaparsın, Zoro aleyhine yorum yapılınca köpürürsünBağlı adama vuramamış demişim laf o zaten, yorumun çıkışı bu üstelik bir de dev yazmışım.
Gelmiş ama Zoro'da şöyle böyle diye sızlanmışsın şimdi de bu.
He he aynen kanka
Aynen kanka.Başta fail yorum yaptımı zannedip oltaya gelen sensin. Allah çarpsın wgye döndünüz iyice. Zoro savunduğumda gözünü kaparsın, Zoro aleyhine yorum yapılınca köpürürsün![]()
bu sahne sırf zoronun saldırı gücünü övmek için yav. BM kaidoya dodgela diyo fight ortasında, sanki kaido anlamıyo mu gelecek saldırının gücünü? Burda zoro missledi diye sallamak gereksizKaido'nun ejder halinden bahsediyoruz.
![]()
Saldırı gücünü övmek için olması koskoca ejderi misslediğini değiştirmiyor. Ki mantığınla gidersem de Loki'nin dodgelaması da adamın hakisini övmek için derim.bu sahne sırf zoronun saldırı gücünü övmek için yav. BM kaidoya dodgela diyo fight ortasında, sanki kaido anlamıyo mu gelecek saldırının gücünü? Burda zoro missledi diye sallamak gereksiz