Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1131 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde luffy başkalarının ismini yanlış söyler , bu sefer roller değişti sanırım. Ayrıca rody ismi şu balıkadam arc daki streoidci lavuk değil miydi.

Şimdi ufak bi hesap yapalım , dorry ve broggy nin ödülü 100 yıl önce 100 milyondu , enflasyonla 1.8 milyar oldu yani 18 katına çıkmış. bu hesaptan 10 yılda 1.8 artmış heralde , buda 5 yılda 0.9 falan artar , 6 yılda 1.1 diyelim , lokinin enflasyonlu güncel ödülü 2.86 milyar belly .(iyiki ekonomiyi bana bağlı değil)

Luffy, Loki’yi salmaz salmasına da bizim diğer aptalları kandırabilir. Loki burada Shanks’i sevmediğini bilmeden belli etti. Belli etmeseydi belki salabilirdi. En büyük korkum bizim Usopp’un, Hajrudin ve diğer devlere karşı bir zaafı var. Eğer ki Loki, Hajrudin üzerinden Usopp’u kandırırsa Usopp, Loki’yi kurtarmak isteyebilir gibime geliyor.

Yani Usopp özelinde konuşmak istemiyorum ama Usopp’un bir şekilde bu olaylarda bir payı olacak illa ki. Belki Loki’yi istemeden de olsa kaçmasına yardım edip devleri büyük bir hayal kırıklığına uğratmasını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık