Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse bunları istemiyor, kafanızdan uydurmayın. İnsanlar aptalca olayları görmek istemiyor bu kadar basit. Şu aptalca durumlar yaşanmadan da arc'a sakin bir şekilde başlayabilirdi. 1128. bölümde hala ilk bölümlerdeki gibi salakça nedenlerden kaçıyorsalar insanlar da bunu eleştirecek. 1128 bölümdür, özellikle bu seriyi uzun zamandır okuyan insanların tepkisi de tam olarak böyle olur. Senin yazdığın gibi bir beklentiye sahip olmazş. Buna alışın demek vasatlıktır, herkes de vasat sevdalısı değil.
Alakası yok bu seriyi 1128 bölüm okumuş kimse bunu beklemesi mantıksızlık şimdiye kadar kaç defa arc başları şahane oldu 1-2'dir kalan arcların hepsi böyle kısaca %90-95. Vasatlık demecin şu anlamda saçma bu adamın tarzı bu daha önce de böyleydi bundan sonra da böyle olacak ve senin bunu beklemen yanlış beklentini aşırı yüksek tutuyorsun oysaki her arc zaten böyle başlangıçları kaç defa okudun ben şahsen 1-2 arc harici hep böyle başladığını biliyorum serinin vasatlığa alışmak değil bu tamamen seriyi ve yazarı tanımak. Buradan da açıkçası böyle bir yorumda bulunan insanların pek de One Piece'yi tanıdığını sanmıyorum.

serinin bitmesine şu kadar yıl kaldı diyip , bir mc karakterini seri de en yüksek mevkii olan imparatorluk mevkisine getirip saçma sapan durumlara sokarsan ben 2000 bin sayılık bir seri de olsa eleştiririm. Meyve olarak en güçlü meyveyi elde etmişsin, haki seviyesin de Kaido gibi bir adama kafa tutup indirmişsin bir zahmet kedi köpek kovalatma her arc başı aynı teraneler,adanın saçma sapan canavarları bizimkileri kovalar bizimkiler döver söver üstüne ne hikmetse her arc tayfa ayrı düşerler. Geçin kardeşim bu savunma işlerini. İmparator indirip yerini almışsın 3 tane yol kitabesini almışsın hemen 4. nerede nasıl elde edilir yanık izli adam kimdir bize bunların alt yapısını ver saçma sapan lego kale yeni bir güneş tanrısı gibi dolambaçlı yollarla bizi sıkma. Memnun değiliz tabi ki bunu da dili getirmek hakkımız.
Serinin bitimine 5 yıl kaldı demişti ve o 5 yıl geçti hala daha sanki 4-5 yıl daha varmış gibi duruyor bu konuda katılıyorum ama rahatsız değilim çünkü burada bazı şeyleri uzatması ve eklemeler yapıp serinin aralarının da artması kaynaklı uzaması doğal zaten bu adama zaman konusunda güvenmemek lazım çok tutarlı değil o konuda. Ben de diyorum ki bu verilen tepki anlamsız ve mantıksız geliyor bana çünkü 1128 bölüm okumuşsun daha önce hangi arc mükemmel başlamış da bunu bekliyorsun dedirtiyor ben yıllardır okuyorum One Piece standart bir arcta gördüğüm klasik One Piece arc başı. İllaki bahsettiğin kısımları anlatacak zamanı gelince ama böyle bir şeyi bu kadar hızlı beklentiye girmek özellikle bir arc başı çok büyük hata.

bölümde sağa sola koş gev gev gev dışında bir şey yok, aralarda birlikte 1.5 aydır hiç bir şey okumadık

Alakası yok bu seriyi 1128 bölüm okumuş kimse bunu beklemesi mantıksızlık şimdiye kadar kaç defa arc başları şahane oldu 1-2'dir kalan arcların hepsi böyle kısaca %90-95. Vasatlık demecin şu anlamda saçma bu adamın tarzı bu daha önce de böyleydi bundan sonra da böyle olacak ve senin bunu beklemen yanlış beklentini aşırı yüksek tutuyorsun oysaki her arc zaten böyle başlangıçları kaç defa okudun ben şahsen 1-2 arc harici hep böyle başladığını biliyorum serinin vasatlığa alışmak değil bu tamamen seriyi ve yazarı tanımak. Buradan da açıkçası böyle bir yorumda bulunan insanların pek de One Piece'yi tanıdığını sanmıyorum.
Beklentim veya diğerlerinin beklentileri yüksek değil. İnsanlar aptalca durumları görmek istemiyor, arc'ın başı, ortası veya sonunun önemi yok bu açıdan. Kötü kurgulanmış aptalca durumlar görmek istemiyoruz, insanların çoğunluğu niye yavaş tempoda başladı, niye az bilgi veriyor diye eleştirmiyor yani. Kötü kurguyu eleştiriyor.

One Piece arc başları zaten kötü diye bu durumu yumuşatmaya çalışmak, Op'un bu kısımları zaten kötü, eleştirmeyin, bu mantıksız demek vasatlıktır. İnsanlara buna alışmanız lazımdı, eleştirmeyin diyorsun. Bunun en kibar tabirle ne kadar mantıksız bir söylem olduğunu, otur bir düşün bakalım; Op'u tanımıyorlar yazmak yerine.

Serinin bitimine 5 yıl kaldı demişti ve o 5 yıl geçti hala daha sanki 4-5 yıl daha varmış gibi duruyor bu konuda katılıyorum ama rahatsız değilim çünkü burada bazı şeyleri uzatması ve eklemeler yapıp serinin aralarının da artması kaynaklı uzaması doğal zaten bu adama zaman konusunda güvenmemek lazım çok tutarlı değil o konuda. Ben de diyorum ki bu verilen tepki anlamsız ve mantıksız geliyor bana çünkü 1128 bölüm okumuşsun daha önce hangi arc mükemmel başlamış da bunu bekliyorsun dedirtiyor ben yıllardır okuyorum One Piece standart bir arcta gördüğüm klasik One Piece arc başı. İllaki bahsettiğin kısımları anlatacak zamanı gelince ama böyle bir şeyi bu kadar hızlı beklentiye girmek özellikle bir arc başı çok büyük hata.
Yani koskoca yonkounun ve en güçlü adamlarının ne olduğunu bilmediğimiz bir konuma düşüp saçma sapan aksiyonlara girmelerini bundan önceki zamanlarda böyle oluyordu diye mazur görmemiz gerekiyor ?

Gelişim, zaman, güçlenme, karakter konumlarının ağırlıkları vesaire önemli değil.

Sıkıntı da bu işte bundan 5 yıl önce söylediğimde de laf yiyordum lütfü her zaman şaklabandır her zaman şaklaban olarak kalacak ve bu seriyi çöp ediyor edecek etti.

Daha üzerinden çok geçmeyen Egghead Arc başı çok iyiydi? Başındaki beklentiyi sonu ve ortasında veremeyip sıçtı o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık