Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arctan beklentim tamamen bitti benim. Bu arcta Elbafa sorunsuzca varmalarını burada ilk defa dostça sıkıntı yaşamadan savaş olmadan toparlanarak arı kovarına garpı kurtarmaya gitmesini beklerdim. Garpı karasakal‘ın elinden kurtarmak basit kalabileceği için belki yine onu kurtarmaya gelen denizcilerle de savaşmak zorunda kalın diye düşünüyordum. Arc bitişinde de de kızıl saç sayesinde son ooneglifeulaşarak son savaşa gitmesini beklerdim tüm filo ile beraber. Hikayeyi bu şekilde sürdürmeye devam ederse çocuğum okula başlayacak ilkokul ortaokul lise derken üniversiteye anca bitirecek bu seriyi

Garp konusunda fikrimi söyleyeyim. Karasakal hükümet ile işbirliği yapabilmek adına hem erzakların güvenirliğini sağlamayı hem de Garp’ı geri vermeyi teklif edecek.

Karasakal’lar bu sayede hem Dragon’a karşı çok büyük bir iş ortağı bulmuş olacak hem de kendilerini Sengoku-Tsuru—SWORD-Law dörtlüsünün potansiyel tehlikesine karşı bir yerde önlem almış olacak.

Herkes diyor arc başlangıcı o yüzden böyle bölümler normal falan diyor.
Hikayenin giriş kısımları böyle olur cart Curt

Yok kardeşim bu adam arcların giriş kısmını yazamıyor veya ben oda'nın hikaye yazma yöntemini artık beğenmiyorum
Asıl mesele bu

Uzun süren kaliteli bir olay örgüsü istiyorum
Bunu yapacak materyalide çok var

Aslında ilginç bir hikaye anlatmaya başlıyor Oda efendi ama beklentilerimiz haklı olarak çok fazla eskisi gibi değişik maceralar yaşayıp ilerleyerek değil daha farklı ilerlemesini istiyoruz çünkü koskoca yonkou indirmiş bir kişinin önüne gelene sille cekip yok ederek ilerlemesi bize daha makul.

Bende şahsen ilk bölümlerde çok sıkılıyorum ama egghead beni şaşırttı.İlk defa bu kadar ölüm-kalım heyecani savaşıni hissettirdi bize. 2 yıl eğitim sonrası.Bundan sonra Tempoyu çok düşüreceğini sanmıyorum.Olaylar ciddilesecektir diye düşünüyorum

Ancak anlatacağı hikayeyi bekleyip görelim derim.Benim ilgimi çekti bu bölüm.Ozellikle güneş tanrısı denen kişi giysileri ve asası vs
Merak etmedim değil.

Zaten sıkıntı başta yazdığın gibi olması . Serinin yazarı son dörtlükteyiz bitmeye 5 yıl kaldı deyip hala 1128. Bölümü böyle yazarsa insanlar tepkili olur . Çünkü artık açıklaması gereken fazlaca gizem var, hükümetin oluşumu var, İmu var ki yüzünü bile göstermedi , devrimciler ne yapacak planları ne , Lily kimdir , Teach ve Shanks var , Garpın akıbeti ne olacak , kayıp yüzyılda neler oldu , Joy boy aslında kim ve nasıl yenildi , D.nin anlamı nedir , Raftel nerde vb…

Yani odaklanması gereken şeyler varken hala bu tarz şeyler çizmesinden insanlar hoşnutsuz olabilir .
Bence aşırı derecede hatalı bir yorum bu arc başından beklentin çok fazla mantıksız hiçbir eser bunu yapmaz bir olay örgüsü başında hemen finali anlatmasını beklemen mantıksız ayrıca 1128 bölüm One Pİece okuyup da bu beklentiye girmek asıl sıkıntı bu bence çünkü bu düşünce bana seriyi hiç okumamışsın bilmiyormuşsun gibi hissettiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık