Teşekkür ederim canım benim.Şöyle güzel bir iltifat almayalı uzun zaman olmuştuAdam meme(mim) videosu için bile kendi yüzünü kullanmış, adanmışlık buna denir be, helal olsun.
Teşekkür ederim canım benim.Şöyle güzel bir iltifat almayalı uzun zaman olmuştuAdam meme(mim) videosu için bile kendi yüzünü kullanmış, adanmışlık buna denir be, helal olsun.
(mim) yazmazsa şöyle olcağımızı düşünmüş reis.Adam meme(mim) videosu için bile kendi yüzünü kullanmış, adanmışlık buna denir be, helal olsun.
Beyazayı kardeşimiz hemen atlardı, bir de @Soldier Boy 'un suratını memede görmek istemiyorum, en sevdiğim şeylerden biri, beni bir ömür yaralayabilirdi..(mim) yazmazsa şöyle olcağımızı düşünmüş reis.
![]()
Beyazayı kardeşimiz hemen atlardı, bir de @Soldier Boy 'un suratını memede görmek istemiyorum, en sevdiğim şeylerden biri, beni bir ömür yaralayabilirdi..
Bence aşırı derecede hatalı bir yorum bu arc başından beklentin çok fazla mantıksız hiçbir eser bunu yapmaz bir olay örgüsü başında hemen finali anlatmasını beklemen mantıksız ayrıca 1128 bölüm One Pİece okuyup da bu beklentiye girmek asıl sıkıntı bu bence çünkü bu düşünce bana seriyi hiç okumamışsın bilmiyormuşsun gibi hissettiriyor.Zaten sıkıntı başta yazdığın gibi olması . Serinin yazarı son dörtlükteyiz bitmeye 5 yıl kaldı deyip hala 1128. Bölümü böyle yazarsa insanlar tepkili olur . Çünkü artık açıklaması gereken fazlaca gizem var, hükümetin oluşumu var, İmu var ki yüzünü bile göstermedi , devrimciler ne yapacak planları ne , Lily kimdir , Teach ve Shanks var , Garpın akıbeti ne olacak , kayıp yüzyılda neler oldu , Joy boy aslında kim ve nasıl yenildi , D.nin anlamı nedir , Raftel nerde vb…
Yani odaklanması gereken şeyler varken hala bu tarz şeyler çizmesinden insanlar hoşnutsuz olabilir .