Alakası yok bu seriyi 1128 bölüm okumuş kimse bunu beklemesi mantıksızlık şimdiye kadar kaç defa arc başları şahane oldu 1-2'dir kalan arcların hepsi böyle kısaca %90-95. Vasatlık demecin şu anlamda saçma bu adamın tarzı bu daha önce de böyleydi bundan sonra da böyle olacak ve senin bunu beklemen yanlış beklentini aşırı yüksek tutuyorsun oysaki her arc zaten böyle başlangıçları kaç defa okudun ben şahsen 1-2 arc harici hep böyle başladığını biliyorum serinin vasatlığa alışmak değil bu tamamen seriyi ve yazarı tanımak. Buradan da açıkçası böyle bir yorumda bulunan insanların pek de One Piece'yi tanıdığını sanmıyorum.
Beklentim veya diğerlerinin beklentileri yüksek değil. İnsanlar aptalca durumları görmek istemiyor, arc'ın başı, ortası veya sonunun önemi yok bu açıdan. Kötü kurgulanmış aptalca durumlar görmek istemiyoruz, insanların çoğunluğu niye yavaş tempoda başladı, niye az bilgi veriyor diye eleştirmiyor yani.
Kötü kurguyu eleştiriyor.
One Piece arc başları zaten kötü diye bu durumu yumuşatmaya çalışmak, Op'un bu kısımları zaten kötü, eleştirmeyin, bu mantıksız demek vasatlıktır. İnsanlara buna alışmanız lazımdı, eleştirmeyin diyorsun. Bunun en kibar tabirle ne kadar mantıksız bir söylem olduğunu, otur bir düşün bakalım; Op'u tanımıyorlar yazmak yerine.