Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şaka maka Garling efsane portakal raconu yada Kahve baskını gibi deli racon koymuş goroseiye. 😃Ağır ağır gelip artistçe tam lafın gediğinde gözlük çıkarmalar bacak bacak üstüne atmalar.Tanıtımındaki karakter özellikleri aynen devam ediyor @Kuroro neden fanı olduğunu daha iyi anlıyorsun Tywin Lannister ağırlığı devam ediyor.
Çocuğunun kişisel hayat kadınına da hallenip ölür mü acaba

Bence olan şu: Sen kafanda Mercury amiral sevmez, o yüzden yaptığı her yorum objektiflikten uzaktır diye kodlamışsın. Oysa ben o kadar objektif biriyim ki daha önce amiraller sevmek için sebepler diye bir konu bile açtım. :d

Bir durum yok diyorsun ama adam başını tutarak yattı arc boyunca. Luffy'nin Dressrosa'da G4 sonrası ayık olması ama ayağa kalkamamasıyla aynı durum işte.
Bence Kizaru net kendi isteğiyle yattı ya konuşmaları da beni doğruluyor. Ama sen öyle düşünüyorsan bir şey diyemem.

Bu Garling Oda’nın son zamanlardaki düzgün işlerinden biri cidden. Bu kadar geç seriye dahil edip hem iyi tasarım hem de ilgi çekici yapmayı başardı. Şu bölümün hoşuma gitmesi Garling yüzünden valla.

Yalnız iyi bölüm gelmiş ama sayfa sayısı 20 bile değil normalde yüzlerce sayfa olması gerekirdi eskiden öyleydi valla 500 sayfayı aştığı olurdu

Garling eğer Satürn’ün gücünü aldıysa o zaman gücünü kullandığı zaman öküz başlı örümceğe dönüşecek. İşte o zaman ne karizması kalır ortada ne de bi ağırlığı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık