Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu istese bitirmişti işini,eski denizci yoldaşım diyerek saldı. Kolayca yenmedi fakat bacağını işlevsiz hale getirdi. Aokoji,Akainuya 3-4 yara açmaktan öteye gidemedi.

Senin niyetin belli kardeş sen pazarlığa bile kapalısın.

Sayısız isyan başlatmışlar ama isimsiz korsanlar işte sana göre. Korsan - Devrimci - Hükümet çalışanı bunlar farklı profillerde gruplar ve amaçları farklı. Devrimciler intikamcılar grubu olsaydı dediğine hak verirdim ama sen çekirdek üyeleriyle macera sürdüren bir grup korsan üzerinden örnek veriyorsun.

Devrimcilerin hedefi sadece sevdiklerimizi beladan koruyalım değil, tüm insanları beladan kurtaralım. Bahsettiğin mevzu hakkında hiçbir şey yapılmadığına dair bir tane ifade belirten panel bile yokken rahatça ileri sürdüğün iddia da niyetini belli ediyor. Defalarca söyledim, Ginny'nin kocası olan Kuma zaman atlaması olduğu bariz olan iki panel arasında hamle yapmamış o zaman? Var mı böyle bir ifade? Herkesin misyonu aynı değil bunu fark etmeli önce.
Ace'in bile geçmişi anlatılırken biri eline gazeteyi alıp "aa tüm gazeteler yine bu Ace denen çocuktan bahsediyor" diyor. Oda'nın anlatım şekli bu resmen. Doflamingo tayfası için de öyleydi.
O "sayısız" kelimesi seni yanıltmasın sakın. Hükumete bağlı 170 ülke var hala ve hükumet bunları 8 yıl önce ancak reverie'de konuşulacak kadar ciddiye almış. Sözde direkt hükumeti hedef alan bir oluşumun ancak kurulduktan 12 yıl sonra hükumet tarafından ciddiye alınması nereden bakarsan bak komedi.

İşte Ginny konusunda dümdüz satır arası niyet okumacılığı yapıyorsun. Ben mangada gösterilen şeyi yorumluyorum direkt, sen orada sahne atladı diye hmm kesin burada verilmek istenen bir mesaj var diye niyet okuyorsun ve kendince beklentiye giriyorsun. Ya Oda hiç çizmezse mesela o arayı? Ne yani sırf sen bir niyet okudun diye o bir gerçek mi oluyor?
Şu an elimizde olan, kızı kurtarmak için hiçbir şey yapmadıkları. Yaptılarsa bile başarısız oldukları ve kızın kendi kendine döndüğü. Sen bunu görmezden gelip kendince dolu tarafına odaklanıyorsun bardağın.

Luffy babasıyla tanıştıktan sonra...

Luffy : Baba 20 yıldır devrim için neler yaptın ?

Dragon : Yiyecek stoklarına darbe vurdum oğlum ekmek yoksa pasta yiyorlar et yoksa kemik kemiriyorlar.

Luffy : Baba sen büyük iş başarmışsın biri benim etimi çalsa tayfamdan birini kaçırmış gibi olur dünyayı başına yıkarım orayı Enies Lobby yaparım.

Dragon böbürlenerek kapişonu havalandırır.

Dragon : Aynen oğlum çok haklısın.:a:

Akainu istese bitirmişti işini,eski denizci yoldaşım diyerek saldı. Kolayca yenmedi fakat bacağını işlevsiz hale getirdi. Aokoji,Akainuya 3-4 yara açmaktan öteye gidemedi.
Orada onu yapan Akainu. Orada da teke tek dövüşüyorlar. Ondan sonra Kuzan 1 yıl boyunca kendi başına takılıyor ve Teach’e katılıyor. Amiralliği bırakan adam normalde hükümet için tehdittir. Yani işini hükümetin bitirmesi lazımdı Akainu’nun değil. Yapabilecek olsalar yapmışlardı.

Imu birçok kişiden daha adaletli geldi gözüme.
Yolsuzluk yapan,bunca zaman hükümetin ekmeğini yiyen ama iş verilince bir şey beceremeyen Satürn'ün kelleyi aldı.
Darısı diğer Gorosei başına. Adalete açmışız bunu öğrendim. :D

Adamın böyle bir organizasyon kurup stabil hale getirebilmesi bile başarı,Kurulduktan 12 sene sonra ciddiye alındı diye alay ediyorsunuz. Adalar arasında kara bağlantısı yok bu seride. Dünya Hükümetine bağlı ülkelerde halkın bir şeyden haberi yok. İletişim aygıtı desen Den Den Mushi bir tek oda çok az kişide var.

Kizaru’yu seride kolayca yenebilecek kimse yok ki hükümette olsun. IM’in gücünü de görmedik ama ona bi şey diyemem. O işler öyle kolay olsaydı Kuzan tek başına takılırken onu öldürürlerdi.
Ya denge falan diye açıklanıyor bunlar. Ona bakarsan hükumetin Big Mom'un adasını basmamak için de sebebi yoktu.
Kizaru'yu kolayca yenecek adam seride var. En son pizza yapıyordu.

Dragon sen acele etme ya Koala ile Sabo evlenip, bir de çocukları olur. O devrimleri nihayete ulaştırır.

Gerçekten bölümü çok beğendim. Garling sahneleri gergin ve kasvetli, diğerleri aşırı rahatsız ama Garling babanın karizma fena … Saturne de iyi oldu. Bir işe yaradığıda yok çok güzel oldu. Bu hayatta İm gibi olun dndndjd

Ace'in bile geçmişi anlatılırken biri eline gazeteyi alıp "aa tüm gazeteler yine bu Ace denen çocuktan bahsediyor" diyor. Oda'nın anlatım şekli bu resmen. Doflamingo tayfası için de öyleydi.
O "sayısız" kelimesi seni yanıltmasın sakın. Hükumete bağlı 170 ülke var hala ve hükumet bunları 8 yıl önce ancak reverie'de konuşulacak kadar ciddiye almış. Sözde direkt hükumeti hedef alan bir oluşumun ancak kurulduktan 12 yıl sonra hükumet tarafından ciddiye alınması nereden bakarsan bak komedi.
Bu adamlar 30 yıl önce bile hiçbir şey yapmamış değiller ben sana bunu atıyorum sen korsan tayfası gibi takılmışlar diyorsun. İsimleri de defalarca gazetelerde çıkmış ama sen hükümet daha yakın zamanda gündeme aldı diyorsun. E Nika meyvesi için de güya hükümet önlem almış ama biz daha yeni öğrendik ? Reverie yakın yıllarda konuştu diye hükümet yeni mi gündemine almış oluyor ? Ayrıca konunun odağı hiçbir şey yapmamış olup olmadıkları.
İşte Ginny konusunda dümdüz satır arası niyet okumacılığı yapıyorsun. Ben mangada gösterilen şeyi yorumluyorum direkt, sen orada sahne atladı diye hmm kesin burada verilmek istenen bir mesaj var diye niyet okuyorsun ve kendince beklentiye giriyorsun. Ya Oda hiç çizmezse mesela o arayı? Ne yani sırf sen bir niyet okudun diye o bir gerçek mi oluyor?
Şu an elimizde olan, kızı kurtarmak için hiçbir şey yapmadıkları. Yaptılarsa bile başarısız oldukları ve kızın kendi kendine döndüğü. Sen bunu görmezden gelip kendince dolu tarafına odaklanıyorsun bardağın.
Farazi çıkarım yapan ben değilim. Ben hiçbir şey yapmasalar bile bu bir şey ifade etmez diyorum ama siz zaman atlaması yapılmış paneller arasını kendinizce dolduruyorsunuz. Bak işte bir şey yapmadılar, kılları kıpırdamadı vs. İspatın var mı? Mangada gösterilen şey Ginny'nin kaçırıldığı haberi ve peşine zaman atlaması sonrası Kuma'nın o günden sonra pervasızca hareket ettiği. Arasını doldurup farazi konuşan ben değilim. Benim açımdan Ginny için kurtarma operasyonu yapıp yapmamalarının önemi yok çünkü organizasyon intikamcılar grubu değil, misyonu diğer oluşumlardan farklı. Önce kendi hayatlarını feda ederek girdikleri davalarında neden organizasyonu riske atma pahasına kurtarma operasyonu düzenlemediniz demem ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık