Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya denge falan diye açıklanıyor bunlar. Ona bakarsan hükumetin Big Mom'un adasını basmamak için de sebebi yoktu.
Kizaru'yu kolayca yenecek adam seride var. En son pizza yapıyordu.
Luffy Kizaru’yu kolayca yenemez. Kizaru istese dövüşmeye devam ederdi bunu sen de biliyorsun sadece sesli itiraf edemiyorsun. Kadimlerin iyileşme gücü ile sağ kaldığı savaşlardan Kizaru sadece dayanıklılığıyla çıkabilir.

Denge muhabbeti Yonkolar için. Kuzan gibi amirallikten ayrılan bir adama denge muhabbeti olmaz, bariz tehdit ki sonradan Teach’e katıldı diye Gorosei isyan ediyordu.

Güç olarak kolayca yenemez fakat mental olarak çok daha güçlü Lütfü. Bu seride her şey güç değil. Amiraller arasında hepsinin bir mental hedefi var. Akainu korsanları engellemek ve Denizcileri güçlendirmek. Aokiji Denizcileri daha adaletli yöne çekmekti fakat oda olmayınca yeni bir anlayış olarak korsan oldu. Fujitora desen masumlara yardım. Aramaki bile Kutsallara tapma motivasyonuyla bir mental sağlıyor kendisine. Ona göre Kutsallar Dünyayı daha iyi hale getiren kişiler ve geldikleri konuma hak ederek ulaşmış kişiler. Kizaru sağda solda boş boş takılan bir tip.

Luffy Kizaru’yu kolayca yenemez. Kizaru istese dövüşmeye devam ederdi bunu sen de biliyorsun sadece sesli itiraf edemiyorsun. Kadimlerin iyileşme gücü ile sağ kaldığı savaşlardan Kizaru sadece dayanıklılığıyla çıkabilir.

Denge muhabbeti Yonkolar için. Kuzan gibi amirallikten ayrılan bir adama denge muhabbeti olmaz, bariz tehdit ki sonradan Teach’e katıldı diye Gorosei isyan ediyordu.
Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki Luffy'nin Kizaru'yu kolayca yenebileceğini düşünüyorum. İki dövüşte de Luffy Kaido ile savaştığı ciddiyette savaşmamıştı, ona rağmen Kizaru'nun sonu bu oldu.

Kadimlerin iyileşme gücü de bir eksi değil, bir artı. Kizaru'nun çıkamadığı savaşta kadimler öyle ya da böyle yonko ve tayfasını kaçırtıyorlardı.

Denge muhabbeti kısmına gelince istersen plot hole diyelim, istersen de Im denizcileri (ve korsanları) pek umursamıyor diyelim. Ama Aokiji'nin veya adasında oturan Big Mom ve Kaido gibi kişilerin elimine edilmemesi için hükumetin gerçek bir sebebi yok.

Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki Luffy'nin Kizaru'yu kolayca yenebileceğini düşünüyorum. İki dövüşte de Luffy Kaido ile savaştığı ciddiyette savaşmamıştı, ona rağmen Kizaru'nun sonu bu oldu.

Kadimlerin iyileşme gücü de bir eksi değil, bir artı. Kizaru'nun çıkamadığı savaşta kadimler öyle ya da böyle yonko ve tayfasını kaçırtıyorlardı.

Denge muhabbeti kısmına gelince istersen plot hole diyelim, istersen de Im denizcileri (ve korsanları) pek umursamıyor diyelim. Ama Aokiji'nin veya adasında oturan Big Mom ve Kaido gibi kişilerin elimine edilmemesi için hükumetin gerçek bir sebebi yok.
Kizaru’da bir durum yok ki savaşamaya devam edemesin, Luffy savaş sıradında bir iki kere bayıldı hem de. Samimiyet ile söylüyorsan yanlış yorumluyorsun. Büyük ihtimalle amiralleri sevmemen objektif yaklaşmanı engelliyor.

Devrimcilerin kuruluş yılı: günümüzden 20 yıl önce.
Hükumetin Devrimcileri ilk kez bir Reverie toplantısında potansiyel tehdit olarak göstermeleri: günümüzden 8 yıl önce.
Sabo'nun Devrimci olarak ilk görevine çıktığı zaman: günümüzden 8 yıl önce.

Devrimcilerin oluştuğu 12 yıllık süreçte sadece fikir yürüttükleri ortada yani bana sorarsan. Sabo gelene kadar kimse takmamış bunları. :D
Dragon onca yaşanan olaydan, Ohara yangınından falan sonra bile dünyada ciddi ses getirip çok taraftar toplayamamış belli ki. Klasik bir korsan gibi sadece tayfa toplamış ve beraber oturup balkon sefası yapmışlar. Yoldaşları kaçırılıp köleleştirirken bile hiçbir girişimleri yok. Sabo'suz bu oluşum bir hiç gibi görünüyor. Bakalım Oda ileri zamanlarda bunu nasıl sıvayacak.
Sabonun başarılı operasyonunu yıllarca ilmek ilmek hesaplayıp düzenlemiş diye yorumladım. Kolay değil böyle önemli bir plan çizip uygulamak.

Hükumet, yayını durdurabilse daha mutlu olacaktı herhalde Dragon efendi; planları bozulmuş yine paşamın.

Vegapunk'ın 10 dakikalık konuşması, senin bir ömür uğraşıp yakamadığın devrim ateşinin fitili ateşleyecek etkide. Hükumet, yayını kesmek için elinden geleni yaparken Dragon'un buna karşı hiçbir şey yapmaması rezillik.

Gorosei'ye güç ve ölümsüzlük bahşeden belli ki Imu imiş. Garling halihazırda epey güçlü bir karakter diye tahmin ediyoruz, yeni pozisyonu gereği ona da bu güçler bahşedilirse bambaşka bir seviyeye gidecek mi bakalım.

Devrimcilerin kuruluş yılı: günümüzden 20 yıl önce.
Hükumetin Devrimcileri ilk kez bir Reverie toplantısında potansiyel tehdit olarak göstermeleri: günümüzden 8 yıl önce.
Sabo'nun Devrimci olarak ilk görevine çıktığı zaman: günümüzden 8 yıl önce.

Devrimcilerin oluştuğu 12 yıllık süreçte sadece fikir yürüttükleri ortada yani bana sorarsan. Sabo gelene kadar kimse takmamış bunları. :D
Dragon onca yaşanan olaydan, Ohara yangınından falan sonra bile dünyada ciddi ses getirip çok taraftar toplayamamış belli ki. Klasik bir korsan gibi sadece tayfa toplamış ve beraber oturup balkon sefası yapmışlar. Yoldaşları kaçırılıp köleleştirirken bile hiçbir girişimleri yok. Sabo'suz bu oluşum bir hiç gibi görünüyor. Bakalım Oda ileri zamanlarda bunu nasıl sıvayacak.
Sabo olmasa Dragon rakı masalarında memleket kurtarmaya devam edecekti.

"Sokağa çıkarsak hükumetin işine yarar, sandığı bekleyin" - Monkey D. Dragon

Garling'in aurası ile Akainu'nun aurası benziyor. Odaya girişinden ve verilen tepkilerden öyle hissettim. Kutsalların Akainu'su diyebiliriz hayırlı olsun. Devrimciler güç olarak geri kaldılar artık bundan sonra bi numaralarını göremeyiz. Yan panellerde ufak çaplı savaşları olur geçer. Dragon'dan da ümidim kalmadı.

Kizaru’da bir durum yok ki savaşamaya devam edemesin, Luffy savaş sıradında bir iki kere bayıldı hem de. Samimiyet ile söylüyorsan yanlış yorumluyorsun. Büyük ihtimalle amiralleri sevmemen objektif yaklaşmanı engelliyor.
Bence olan şu: Sen kafanda Mercury amiral sevmez, o yüzden yaptığı her yorum objektiflikten uzaktır diye kodlamışsın. Oysa ben o kadar objektif biriyim ki daha önce amiraller sevmek için sebepler diye bir konu bile açtım. :d

Bir durum yok diyorsun ama adam başını tutarak yattı arc boyunca. Luffy'nin Dressrosa'da G4 sonrası ayık olması ama ayağa kalkamamasıyla aynı durum işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık