Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek oturuş gerek odaya girişler olsun Garling ve Sakazuki aynı yerden eğitim almış. Ya da Garling Sakazuki'yi eğitmiş. Im ve Goroseilerin sonu Garling ve Sakazuki reisin ortak operasyonu ile olacak. Çok büyük olaylar bizi bekliyor. :)
Hükümetteki bazı üst düzey yetkililerin Aokiji yerine Akainu'yu istediğini biliyoruz. Garling de bu kişilerden biri olabilir.

Bir kadim bile idam edilmişken Kizaru'nun ceza almaması çok saçma olur. En yakın zamanda hak ettiği cezayı alır umarım.
İmu çöpler ile uğraşmıyor gibi duruyor :artiz: :oleyo: :p

Sengoku, büyük ihtimalle Adaların/halkın başına bir şey gelmesin diye, iyi niyetle One Piece/Kayıp Yüzyıl olayının fazla kurcalanmamasını istiyordu. Ama istediğinin tersine gelişiyor olaylar.

Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşeli:artiz:

Gorosei Garling’e haddini aşma bizden büyük otorite yok kimden emir aldın diye önce olaya anlam veremiyor.Sonra anlıyorlar Im ile tanıştığını ve Saturn yerine geçtiğini.Yani kutsal şovalyeler bile Im-sama varlığından haberdar değilmiş.Düşündüğüm gibi hizmetçileri dışında bilen tek kişiler beş kadimdi.

Düşünüyorum da, Katarina Devon şimdi neyi kopyaladı tam olarak?

Yani bölümde gördüğümüz üzere Satürn zaten ölmesi gereken, yaşlının teki. Yaşamasının tek sebebi Imu'nun ona verdiği şey, Imu verdiğini geri alınca adam yaşlanıp öldü. Katarina Devon sadece görüntüsünü mü kopyaladı o yaşlı halinin? Yoksa bağlantı aracıyla Imu ile ilgili bir şeyi kopyalayabildi mi?

Bu devrimciler 800 yılın sonunda kendi kendine mi filizlendi gerçekten merak etmeye başladım @Tiksav Lee

"Hükümet kendine karşı büyük tehdit olarak görüyor bir de bunları. Hayır yani kimin aklına geldi de böyle bir organizasyon oluştu anlam verebiliyor musun? Millet ahmak mı da etkilenip dahil olmuş bu organizasyona. O kadar güçlü ismi kim ikna etti de dahil oldular. İşleri güçleri durum tespiti yapmak."
Devrimcilerin kuruluş yılı: günümüzden 20 yıl önce.
Hükumetin Devrimcileri ilk kez bir Reverie toplantısında potansiyel tehdit olarak göstermeleri: günümüzden 8 yıl önce.
Sabo'nun Devrimci olarak ilk görevine çıktığı zaman: günümüzden 8 yıl önce.

Devrimcilerin oluştuğu 12 yıllık süreçte sadece fikir yürüttükleri ortada yani bana sorarsan. Sabo gelene kadar kimse takmamış bunları. :D
Dragon onca yaşanan olaydan, Ohara yangınından falan sonra bile dünyada ciddi ses getirip çok taraftar toplayamamış belli ki. Klasik bir korsan gibi sadece tayfa toplamış ve beraber oturup balkon sefası yapmışlar. Yoldaşları kaçırılıp köleleştirirken bile hiçbir girişimleri yok. Sabo'suz bu oluşum bir hiç gibi görünüyor. Bakalım Oda ileri zamanlarda bunu nasıl sıvayacak.

Hükumetin Devrimcileri ilk kez bir Reverie toplantısında potansiyel tehdit olarak göstermeleri: günümüzden 8 yıl önce.

Devrimcilerin oluştuğu 12 yıllık süreçte sadece fikir yürüttükleri ortada yani bana sorarsan. Sabo gelene kadar kimse takmamış bunları. :D
Dragon onca yaşanan olaydan, Ohara yangınından falan sonra bile dünyada ciddi ses getirip çok taraftar toplayamamış belli ki. Klasik bir korsan gibi sadece tayfa toplamış ve beraber oturup balkon sefası yapmışlar. Yoldaşları kaçırılıp köleleştirirken bile hiçbir girişimleri yok. Sabo'suz bu oluşum bir hiç gibi görünüyor. Bakalım Oda ileri zamanlarda bunu nasıl sıvayacak.
Coby ve Sabo çok can yakacak. globalde hard Dragon ve Luffy fanlarının bu duruma içerlendiğini şimdiden görebiliyorum.

Kuma flashbackini hatırlıyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık