Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi kacirdim bilmiyorum. Emeth'i 200 yil once saldirmasini tetikleyen sey neydi? Joy boy ile diyalogu 800 yil oncesinin degil miydi? Arada 600 yil ne yapti?
Belli değil. 200 önce belirsiz bir nedenden uyanıp saldırı yapıyor ama tamamlayamadan enerjisi bitiyor. Sonra durunca Satürn gidin bunu gizli gizli inceleyin diyor.
Absürt bı durum zaten sıklıkla gorosei değişmiyor.Yerini şövalyelerden dolduruyolar sadece.
Evet ben diğerlerinin şövalyeden gelmediğini düşünüyorum onu açıklamaya çalıştım. Heralde tarihte ilk kez bir değişiklik oldu o yüzden Satürn yerine atama yapılacağını tahmin edemediler. Bir de gerçekten im nasıl garlingle iletişime geçip ikna etti. Heralde geçen bölüm göremediğimiz hizmetçisini yollamıştır. Beni izleyin diye. Sonra garling şok.

800yıl boyunca isyan devrim girişimleri oldu mu?
Başka joyboylar ortaya çıktı mı
Çıktıysa hükümete baş kaldırışlar oldu mu
Oda bu konulardan bahsetmesi lazım
Çünkü arada büyük bir zaman aralığı var

Bu devrimciler 800 yılın sonunda kendi kendine mi filizlendi gerçekten merak etmeye başladım @Tiksav Lee

"Hükümet kendine karşı büyük tehdit olarak görüyor bir de bunları. Hayır yani kimin aklına geldi de böyle bir organizasyon oluştu anlam verebiliyor musun? Millet ahmak mı da etkilenip dahil olmuş bu organizasyona. O kadar güçlü ismi kim ikna etti de dahil oldular. İşleri güçleri durum tespiti yapmak."

Rocks ve Roger öncesi klasik Korsan vs Korsan,Korsan vs Denizci mücadelesi vardı muhtemelen. Birde arada Dünya Hükümetine karşı gelen 2-3 ülke olmuştur onları indirmişlerdir. Rocksla beraber işler değişiyor Dünyanın kralı olmak istiyor herif Marijeoise dalıyor. Dünya Hükümtine karşı ilk ciddi tehdit bu muhtemelen. Rockstan önce ki korsanlar sağa sola yağma atıp zengin olayım,birde Yonkou olup topraklarım olsun yeter diyen tiplerdi muhtemelen. O Sebeple Rocks ve Roger öncesi Korsanların kendi aralarında ki mücadeleler daha şiddetliydi bence,Denizciler 2.tehditti Rogerin Korsanlar Kralı olması daha önce alınmamış bir ünvan ve hala daha çoğu kişi bunu hazine tarzı bir şey zannediyor. Roger Joy Boyun hazinesini keşfettiği için olay Dünya Hükümeti vs Korsanlara döndü. Dünya Hükümeti de Joy Boy ve hazinesinden çekiniyor. Önceden de kuvvetli Korsanlar vardı muhtemelen fakat bunlar sağa sola yağma atan,sadece birbirleriyle mücadale eden tiplerdi yüksek ihtimal. Devrimci tarzı bir organizasyon olmamıştır çünkü adalar arasında kara bağlantısı yok. Deniz kuvvetleri anında bastırır öyle bir organizasyonu. Dragonun öyle bir organizasyon kurabilme sebebi adamın babası koskoca Garp. Denizcileri de yakından tanıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık