Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Morgans, Gorosei'den birinin savaşta öldüğünü görse Luffy'nin ödülü rahat 6milyar olması gerekir.

Ya aklıma uçuk bir teori geldi.

Şu siyah yıldırımlar kral hakinin yıldırımlarına da benzemiyor mu?

Kadimlere ope ope meyvesinin gençlik operasyonu yapıldı teorisinin geçerliliğini koruduğu bir senaryo ileri süreceğim. Kadimlerin sihirli çember vasıtasıyla birbirlerinin bulunduğu yerlere ışınlanabildiklerini gördük. Kral hakinin meyve güçlerini paralize ettiğini de gördük. Buradan referansla İmu'nun o sihirli çember vasıtasıyla Satürn'e kral haki salınımı yaparak ope ope meyvesinin gençlik gücünü paralize ederek ortadan kaldırdığı fikri aklıma geldi.

Çok iyi bölümdü.Garlingin Aziz olmasıyla belli oldu ki kutsallar arasında söyle bir aşama var
Ejderler<Şövalyeler<Azizler

Kutsal ejderler, zaten dünyadan habersiz
Sövalyeler, kutsal ejderlerin boş olmayanları
En üst rütbe Goroseilik, şövalyelerden seçiliyor

Ulan Imu şu elderleri böcek gibi harcıyon da bu vasıfsız kutsallara nasıl katlanıyon acaba? Imu gibi adamın çoktan kıyıma gitmesi gerekirdi. Acaba bu kutsalları günah keçisi olarak bilerek mi saklıyor? En son ''bakın nasıl kurtardım sizi bunlardan'' diye kahramana mı oynayacak?
IM, itaatsizlik etti diye Satürn'ü harcadı, diğer ejderlerin durumu ise daha farklı, onların IM'den haberleri yok, IM'e verdikleri bir zarar da yok, aksine IM e yarar sağlıyorlar. IM kendisine Kutsallardan eleştirmeyen, düşünmeyen, kendini ayrıcalıklı sanan koyun sürüsü gibi akılsız bir topluluk yaratmış, bu topluluğun arkasında durup dünyayı yönetiyor. Yani çer çöp Ejderlerin varlığı IM'i rahatsız etmiyor, aksine onların görüntüsüyle yarattıkları hayali üstünlüklerden fayda sağlıyor. Kutsal Ejder diye bir şey olmasa, Gorusei de olmaz, dünyayı yönetecek bir otorite de olmazdı.

Başka sorum yok hakim bey.

Adamın ismi Doberman usta, üç noktadan sonra hav hav hav demediğine şükretmek lazım :)

York sahnelerini bana açıklayacak biri var mı ? Punk kayıtları nasıl gitti?
Edison ölmemişti, bulutları ayarlayıp bizimkilere yardım etmek için bariyere kafa atmıştı, o sırada yanlış değilsem %70 hasar gördü, %30'u sağlam kaldı, o sırada konuşabiliyordu, sanırım o an kendisini Punk Kayıtlarından kapatmış olacak ki York Edison'u öldü zannetti ve Atlas ve Lilith'e yöneldi. Bu bölüm ise Edison ortaya çıkıp bulut makinesini çalıştırıyor ve adayı havaya kaldırıyor. O sırada York tezgaha geldiğini farkedip ateş açıp Edison'u uzaklaştırıyor, böylelikle Edison sadece Vega'nın beynini çalabildi, Ana Alev yerde kaldı, üstüne York'un hala Punk Kayıtlarıyla bağlantısı var, istediği zaman bağlanabilir diyorlar, şimdi ise Vega'nın beynini güvenli bir yer olarak Nami'nin eğitim aldığı Weatheria'ya götürüyorlar.

Adamın ismi Doberman usta, üç noktadan sonra hav hav hav demediğine şükretmek lazım :)
Vegapunk'ın anlattıkları doğru mu diyor birde. Hükümetin o kadar pisliğine şahitsin bunu mu sorguluyorsun yani. Vegapunk çok ortaya konuştu. Kimse bu açıklamalar yüzünden taraf değiştirmez zaten. Doberman bula bula bunu buldu sorgulayacak.

Sonunda iyi bir bölüm. Hatta çizim olarak üst düzey bile diyebilirim. Vegaların vücut parçalarından birleşip hala yaşıyor olmaları ilk aklıma vp yi getirdi. Ama o hem beyni yaşıyor olduğu için komada sayılabilir hem beyni hala yaşıyor olduğu için yaşıyor sayılabilir. Ama diğer vegalar kolundan bacağından nasıl hayatta kalıyor ufak bi saçmalık olmuş. Sonuçta gördük bunlar robot. Kafası patlayınca kan akmıyor yedek parçayla tamir ediliyor. Böyle olunca benim için bir robotun hayatta sayılması için beyin olarak kullanılan parçasının (büyük ihtimalle kafa olarak tasarlanan bölümün içindedir) sağ kalması gerekiyor. Ama kolu bacağı gövdesiyle yaşama geri dönmüşler. Bence son anda düşünülmüş gibi olmuş.
herkes suların yükselmesi, mj ve köprüleri kafasında birleştirmiş ama ben hala köprüleri anlayamadım. Dört tane köprü varmış, 100 yıldır köleler zorla çalıştırılarak dev bir köprü inşaa ettiriyorlar ve tahminen ortak merkezleri mj olacak. Ama zaten bütün ejderler tepede ve güvende. Neden köprü kuruluyor. Davar ejderler hala jeton düşürememiş kıtlık nedir anlamlandıramamışlar. Ama intikam istiyorlar. Bu da demek kiii…. Şövalyeler göreve çıkacak.

Şimdi Morgans, Gorosei'den birinin savaşta öldüğünü görse Luffy'nin ödülü rahat 6milyar olması gerekir.
her hangi sayı küçük kalır. Ucu açık çek ve sadece ölü posteri. Koskoca dünyayı yöneten beşliden birini öldürmüş sayacaklar.

Çok iyi bölümdü.Garlingin Aziz olmasıyla belli oldu ki kutsallar arasında söyle bir aşama var
Ejderler<Şövalyeler<Azizler

Kutsal ejderler, zaten dünyadan habersiz
Sövalyeler, kutsal ejderlerin boş olmayanları
En üst rütbe Goroseilik, şövalyelerden seçiliyor
Buna katılmıyorum. Mevcut dörtlü absürt bir durummuş gibi tepki verdi. Kendileri şövalyelikten gelmiş olsalar “yoksa, öyle mi” falan gibi tepki verirlerdi. Adama haddini aşma, kimden emir aldın falan dediler.

bölümdeki Satürn’ün ölümü tekrar tekrar övmeye değer bence :) sandman gibi bir andı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık