Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman bonney kumanın hatıralarına bakınca geçmişi de hatırlamış olabilir. Hem vegapunk da engellemeye çalışıyordu. Bonney cidden ginnynin klonu olabilir. Ya da vegapunk kumaya demiltir ki snin çocuğundaki bukaner genini bastıracağım veya etkisiz hale getireceğim demiş de olabilir. Ya da ginny kaçırıldıktan sonra kuma denizcilere katılma şartı olarak bunu sunmuş olabilir. Yani bonneyin bukaner genleri çalışmıyordur bence.
 
Karasakalı harika yapan şey zaten saf kötü olması. İlerde de umarım ''Aslında amacı kötü bir şey değildi.'' gibi saçma bir hikayeye bağlamaz Oda.
Bir röportajında Karasakal için " Geri kalan korsanlardan daha gerçekçi bir korsan teması var. Kaba ve vahşi böyle bir gruba güzel birisini eklemek havayı bozardı, gerçekten güçlü olmak istiyorsam Karasakalın tayfasında olmak isterdim. " demiş. Kaba ve vahşi temada kalmak istiyorsa bildiğimiz kötü halini bozmaması lazım.
 
Belkide akainu dragonun üvey kardeşidir , meyvesi de buradan geliyor ateşli gecenin mahsulü , ateşten bile sıcak magma .
Garp reis kafası kıyakken başka biriyle şakalaşırken olmuştur fln filan.
Garp'bu sağı solu belli olmaz 😅
Dragon ve Akainu üvey kardeş yerine yakın arkadaş çıkabilir.
 
Yamato normal insana göre uzun ama babasıyla 4 metre civarı fark var. Hepsini geçtim sen bir nevi Ginny, Kuma'yı aldatmış diyorsun. Bu kadar dram fazla.
Yamato serideki çoğu kadın karakterden daha uzun. Kadın karakterler ortala 170-180 civarında boya sahipler anormal olanlar dışında.
 
Eğer ki Satürn ölümsüz ise Kuma’nın Egghead’a gelmesinin bir anlamı yok.İnşallah kendini boşa feda edeceği bir hikaye okumayız.

Bu bünye bir Pedro vakası daha yaşayamaz.
 
Dragon'un gerçekten yüce bir amacı var, buna katılıyorum. Fakat ne karakterin kendisi ne de adamları ne yapacaklarını biliyor gibi değiller. Söylem Dünya Hükümeti'ni yıkmak, ama ortada bir eylem planı yok. Luffy altı ay gibi kısa bir sürede Dragon'un hükümete 25 yılda veremediği zararı verdi ve bunu bilinçli bir şekilde bile yapmadı. Dediğin gibi burada kötü yazarlık var. Biz Dragon ve ordusunun yaptıklarını duyduğumuzda Luffy'nin yaptıkları hava cıva kalmalıydı, fakat adamların adaları tespit edilince kaçıyorlar. Kamabakka'da kurdukları üs bile bir şeye benzemiyor. Basılma ihtimallerine karşılık yedek plan bile yapmamışlar.

Bana Vegapunk deme.
Tamamen katılıyorum. Dragon u olduğundan daha büyük düşünüyorlar(şu ana kadar gosterilenlerle). Devrim ordusunda anca isyan çıkarın gibi bir durum var adalar icin. Luffy dünya hükümetinin içinden geçip duruyor.
 
Oda @Smoker ın dediği gibi çok cılız gösterdi şimdiye kadar.Oda sağolsun 1000 küsür bölüm sonra yeni aklına gelmiş gibi göstermeye başlıyor.Bari Dragonu göstermek istemiyorsun yaptıkları konusunda 1-2 şeye şahit olsaydık.Koskoca devrimci ordusu ama fıss.
 
Yanlış düşünüyorsunuz…

Bir yere saldırı yaparken “doğru zamanı” beklersiniz.Mesela Shanks.Shanks neden şimdi One Piece’i aramaya yeltendi?Çünkü onun için en büyük koz olan Nika uyandı.

Veya Karasakal onca yıldan sonra neden WB’lerden ayrılıp kendi ekibini kurmak istedi? Çünkü onun için doğru zaman Karanlık Meyvesi” ni yemekti.

Peki Dragon bu zamana kadar neden bekledi? Belki rakiplerini çok daha iyi tanımak için beklemiş olabilir.Şunu unutmamak lazım Sabo’nun boş odada olması çok ama çok önemli bir olay.Çünkü Sabo öyle yada böyle hem Im’in hem de diğer Gorosei üyelerinin meyve yeteneklerini gördü.En azından neye dönüştüklerini biliyor.Yani Dragon hükümeti daha iyi tanıyor.

Dragon bence hükümete saldırmak için doğru zamanı bekliyor.Öyle ha deyince saldıracak hali yok.Karşıdaki adamlar öyle basit bir oluşum değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık