Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katıldığım noktalar var ama bu daha çok Oda'nın kötü yazarlığı. Evreni çok büyük yapsa da evren yaşamıyor sadece Luffy ler hareket edince olaylar gelişiyor. Sıra tabanlı bir oyun gibi tur sırası gelene kadar karakterler neredeyse bir şey yapmıyor. Kendi arclarının gelmesi lazım.

Dragon ve Mihawk şu ana kadar güzel işlenemedi ama özellikle Dragon seride gördüğümüz en güzel ve büyük amaca sahip karakter. Hem Garp'ın oğlu hem Luffy'nin babası ve doğrudan hükümeti indirmek istediğinden çok güçlü olduğunu ve zamanı gelince büyük işler yapacağına eminim.

Vegapunk gibi karikatürize edilmiş ucube çizimlere ve boş karakterlere sahip dünya kadar karakter varken en azından sadece dış görünüşüyle bile Mihawk seriye artı katıyor :D Yavaştan onunda sırası geliyor. Zoro'dan da beklentim büyük olduğundan ve o gök yarma sahnesini Mihawkla yapacağından Zoro'nun karakter hikayesi için çok önemli bir isim. Kendim için konuşayım. Luffy'nin nika sahnelerinden sonra ilgimi çekebilecek bir dövüşü kalmadı belki meyvesini kapatabilirse karasakal. Hal böyle olunca güncelde en çok beklediğim dövüş Mihawk vs Zoro oldu benim için.

Shanks'ın balık sahnesi baya boş bir sahneydi ama sonrasında görüldüğü her yerde %100 winner bir şekilde ayrılan, Luffy'nin idolü olması, Aramakiye secde ettirmesi, red filmi (canon diye biliyorum) Kizaru'yu rencide etmesi, her ne kadar sevmesem de güçlü bir karakter olan Kid'e seride ki en büyük teki atması vs... Günümüz Roger'ı gibi çiziliyor adam. Saldırısı bile aynıydı.
Dragon'un gerçekten yüce bir amacı var, buna katılıyorum. Fakat ne karakterin kendisi ne de adamları ne yapacaklarını biliyor gibi değiller. Söylem Dünya Hükümeti'ni yıkmak, ama ortada bir eylem planı yok. Luffy altı ay gibi kısa bir sürede Dragon'un hükümete 25 yılda veremediği zararı verdi ve bunu bilinçli bir şekilde bile yapmadı. Dediğin gibi burada kötü yazarlık var. Biz Dragon ve ordusunun yaptıklarını duyduğumuzda Luffy'nin yaptıkları hava cıva kalmalıydı, fakat adamların adaları tespit edilince kaçıyorlar. Kamabakka'da kurdukları üs bile bir şeye benzemiyor. Basılma ihtimallerine karşılık yedek plan bile yapmamışlar.

Bana Vegapunk deme.
 
Bizim örgütün lider kadrosu yok. Dünya Hukumeti'ni bile kaç kişi yönetiyor.

E.Oda oraya 3-5 kişi ekler belki, şuraya bak bomboş. :)

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık