Sen de haklısınGorose’nin özel koruması bunlar.
Yorumumu yaptım geçtim 1 ay bunun hakkında mı konuşacağım.

Sen de haklısınGorose’nin özel koruması bunlar.
Yorumumu yaptım geçtim 1 ay bunun hakkında mı konuşacağım.
Gorosei en yüksek otorite zaten normal bir durum. O kadar laf edecek bir şey göremiyorum.Adamın büyüklüğünü vurgulamak için çizilmiş bir sahne. Amirallerle buraya kadar demek istemiş.![]()
Amiraller arasında bir şey olmaz öyle bir durumda hükümet ve denizciler arasında olabilir ama.Sen de haklısınDemlik Kizaru'ya yapıştı artık kaçarı yok ama. Ayrıca bu kutsal kadim kazara adada ölürse şaşırmam. Kizaru'ya kilitlerler kabahati ve amiraller arasında çatışma başlayabilir.
One Piece okuyoruz, mantık beklemiyorum.Gorose’nin özel koruması bunlar.
Hepsi gelse 2 hafta sonra Op biterdi.Gorosei en yüksek otorite zaten normal bir durum. O kadar laf edecek bir şey göremiyorum.
Fujitora ve Aramaki arasında tartışma olur da Akainu ufaktan Fujitora gibi düşünmeye başlarsa tadından yenmez. Aramaki katıksız kutsal uşağı gibi duruyor ama Akainu onlardan nefret ediyor gibi. Hükümet-denizci kavgası böyle başlayabilir.Amiraller arasında bir şey olmaz öyle bir durumda hükümet ve denizciler arasında olabilir ama.
Ryokugyu günün sonunda Sakazuki’nin ağzına bakacak, kutsallara yaklaşımı bence pek önemli değil o yüzden. Akainu için de denizciler her şeyden ön planda gibi duruyor şimdilik.Fujitora ve Aramaki arasında tartışma olur da Akainu ufaktan Fujitora gibi düşünmeye başlarsa tadından yenmez. Aramaki katıksız kutsal uşağı gibi duruyor ama Akainu onlardan nefret ediyor gibi. Hükümet-denizci kavgası böyle başlayabilir.