Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1072: Saçma Güç! Beşinci Vites Tam Faaliyette

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    53
Bu işte... Daha 9 dakikadayım zevkten dört köşe oldum. Ben cidden anlamıyorum. Bir 1071 e bak bir de 1072 ye. Arada dağ gibi fark var. Animasyonun güzelliği, iğrenç gerizekalı anlamsız efeklerin olmaması, kamera açılarının güzelliği, mangadan farklı olarak kendi bakış açılarını koymaları. Luffy dev olduğunda yamato ve momonun gözünden olayları süper yansıtmaları. Bir de geri dönüp 1071 izleyin... Şu seri haftalık değil attack on titan gibi sezonluk olacaktı şimdikinin 3 katı fanı vardı....
Edit: Tamamen izledim 17 dakikadan sonra yine o saçma animasyonlar geri geliyor... Düzgün animasyon ile kaido yu izleyince insan daha iyi anlıyor kaido nun nasıl bir canavar olduğunu. O nasıl bir meyvedir. Şerefsiz bir de utanmadan şeytan meyvelerine laf atıyordu.
 
Son düzenleme:
toei standartlarına göre iyi bir bölüm olmuş. animasyon eskisine nazaran bir tık daha iyi ve renk cümbüşü de azalmış. içeriğe gelince... güldüm mü? güldüm ama o kadar. genel olarak memnun değilim one piece'in gidişatından. sonlara doğru zunisha, ''bu kaderin işi değil de ne?'' diyor. seçilmiş oğlan ve seçilmiş meyvenin hikayesi işte.

 
Son düzenleme:
En iyi animasyon ve çizimlerle gelseler dahi boş. Akmıyor olaylar. Üç beş manga sayfasıyla yapılan anime bölümü izlemek tam bir işkence.
 
yani o kadar hypeladıkları 1071. bölümü de bu şekilde az ışıklı az renkli yapmak o kadar zor değilmiş di mi. sadece bazı arkadaşların da dediği gibi luffy’nin bu haline alışmak benim açımdan zaman alıcak gibi. onun haricinde bölüm gayet anlaşılır biçimde ve güzeldi.
 
En iyi animasyon ve çizimlerle gelseler dahi boş. Akmıyor olaylar. Üç beş manga sayfasıyla yapılan anime bölümü izlemek tam bir işkence.
Yapıcak bir şey yok. Bunun tek çözümü ya filler dayıyacaklar ya da sezonluk yapacaklar. One piece gibi ara vermeden haftalık devam eden(doğu-batı olsun) herhangi bir animasyon serisi var mıdır acaba?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık