Hipertimezi ne demek biliyorum, diziye de bakmama gerek yok. İngilizce de biliyorum. Spoiler'da açıkça meyve sayesinde de sınırsız bilgiyi depolaya bildiği yazıyor. Hipertimeziyle alakası falan yok durumun.
Hipertimezi ne demek biliyorum, diziye de bakmama gerek yok. İngilizce de biliyorum. Spoiler'da açıkça meyve sayesinde de sınırsız bilgiyi depolaya bildiği yazıyor. Hipertimeziyle alakası falan yok durumun.
Doğru mantıklı. İyice aptala da bağlayabilirler.Zeka değil de bilgi depolamakla alakası var bence olayın. Beynini saçma sapan bilgilerle doldurup da şişerebiliyorsundur kafanı.
Bak bana bakim Ace olacak göz var mı ben deBuggye bulaşmak akıl karı değildir ölümün unutulmaz olur o zaman
Ace en son buggye uğramıştı
Doğru mfde kactiydi ama Ace kacmadiBak bana bakim Ace olacak göz var mı bende
![]()
- Vegapunk doğuştan bir dahiymiş, ama Beyin Meyvesi yiyerek sınırsız bilgi birikimine sahip olma özelliği kazanmış.Meyvesiz Vegapunk'ı ben bile alırım gibi geliyor şu an.
Herkesi ters köşe yaptiktan sonra Godanin foruma girişiVegapunk'un patladığını öğrenen KorsanFan'ın, soda'ya yapmak isteyipte yapamadığı:
![]()
Yani? Meyve olmasa bu kadar bilgileri aklında tutamayacak, sen diyorsun ki meyveden alakasız. Bu attığından ne anlamamız gerekiyor?