Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyerinin kırılma noktası olabilir bu olay. Senin yerinde olsam Hard Disk modelleri üzerine sponsorluk peşinde koştururum devam videolarında.
Ağlarken güldüm.
@Roronoa Zoro neyini beğenmedin bölümün be mis gibi senin için meyve verip ortalığı toparladık işte :hhh:

Ya arkadaş... Bu adamın böyle bir meyveye ihtiyacı yoktu. Kimse, Vegapunk'ın bu kadar zeki olması ya da bilgili olması saçma falsn demiyordu. Zaten adamı dahi olarak kabul ettik ve beklentimiz de bizi bu zekasıyla şaşırtmasıydı. Şimdi tipiyle ve meyvesiyle şaşırtıyor. Geçen hafta kitap olayı, şimdi meyve eklendi. Kitap olayını kendimce geçiştirmiştim, mantığa oturtmaya çalışmıştım ama üstüne bu da gelince bende ipler koptu.

Vegapunk, şu ana kadar hayal kırıklığı oldu maalesef.
Neyse... şu an tatildeyim ve bu saçmalıklara daha fazla kafa yormak istemiyorum. Herkese iyi geceler.

Ağlarken güldüm.

Ya arkadaş... Bu adamın böyle bir meyveye ihtiyacı yoktu. Kimse, Vegapunk'ın bu kadar zeki olması ya da bilgili olması saçma falsn demiyordu. Zaten adamı dahi olarak kabul ettik ve beklentimiz de bizi bu zekasıyla şaşırtmasıydı. Şimdi tipiyle ve meyvesiyle şaşırtıyor. Geçen hafta kitap olayı, şimdi meyve eklendi. Kitap olayını kendimce geçiştirmiştim, mantığa oturtmaya çalışmıştım ama üstüne bu da gelince bende ipler koptu.

Vegapunk, şu ana kadar hayal kırıklığı oldu maalesef.
Neyse... şu an tatildeyim ve bu saçmalıklara daha fazla kafa yormak istemiyorum. Herkese iyi geceler.
Abi kafaya iyice dinlendir iyi tatiller :a:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık